REKLAMI GEÇ

Herkes UFO zannetti ama

Herkes UFO zannetti ama

Denizli dün akşam saatlerinden itibaren UFO heyecanı yaşıyor. Zeytinköy’ün üzerinde görünen ışık saçan cismi görenler polisi ihbar yağmuruna tuttu, gerçek sonradan ortaya çıktı. UFO zannedilen cisim, Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede araç ve insan sayımı yapan kamera helikopteri olduğu orta çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2015 Cumartesi, 18:10

Denizli dün akşam saatlerinden itibaren Zeytinköy’de görünen ışıklı cisme kilitlendi. Gökyüzündeki ışık saçan cismi fark edenler UFO heyecanı yaşadı, ihbarlarıyla heyecanlarına polisi de ortak etti.

Gün boyu konuşulan UFO görüntülerinin aslı akşam saatlerinde ortaya çıktı. UFO zannedilen cismin Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin helikopter kamerası (drone) olduğu ortaya çıktı.

UFO iddialarının ardından sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Zeytinköy Muhtarı Serkan Kar, UFO zannedilen cismin, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede insan ve araç sayımı yapan, trafik akışını takip eden helikopter kamera olduğunu belirtti.

Bölgedeki çalışmalarından dolayı Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan’a da teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Muhtar Kar, mahalle sakinlerine de mesaj verdi. Kar, “Sağduyulu vatandaşların emniyet güçlerine ihbarlarının aynısını komşuları için de (hırsızlık, mala zarar verme) yapmaları dileklerimle” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu