REKLAMI GEÇ

Herkesin dikili bir ağacı olsun

Herkesin dikili bir ağacı olsun

Denizli Belediyesi’nin sürdürdüğü ‘Her Çocuğa Bir Fidan’ kampanyası kentin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmalarıyla devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Mart 2010 Salı, 19:10

Denizli Belediyesi’nin sürdürdüğü ‘Her Çocuğa Bir Fidan’ kampanyası 3. yılında. 2007 yılında başlayan projeyle bu güne kadar 250 bin fidan dikildi.

Denizli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün sürdürdüğü kampanya kentin farklı
bölgelerinde gerçekleştirilen fidan dikimleriyle devam ediyor. Denizli’ye daha yeşil bir doku kazandırmak ve özellikle çocuklarda çevre bilincini oluşturmak için başlatılan projeye öğrencilerin katılımı sağlanıyor. Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim Okulu öğrencileri de geçtiğimiz gün gerçekleştirilen etkinlikte, Park Bahçeler Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek Bağbaşı’nda yeni yapılan bir parkın ağaçlandırmasını gerçekleştirdi. Yaklaşık 5 dönümlük alanda, çocuklar büyük bir heyecanla fidanları toprakla buluştururken diktikleri fidanlara da isimleri verildi. Kampanya ile ilgili bilgi veren Park Bahçeler Müdürü Emin Akbulut, 3 yıl önce başlayan kampanya sürecinde bugüne kadar 250 bin fidanın toprakla buluştuğunu söyledi.

Kampanyanın çocuklarla yürütülmesinin önemine değinen Akbulut, “Kampanyanın bu yılki ayağında, bir haftalık sürede 25 bin fidanı toprakla buluşturduk. Ay sonuna kadar ise bu sayı 60 bine ulaşacak. Çocuklarla yürüttüğümüz bu kampanya, gelecek nesillerde çevre bilincinin oluşmasını hedefliyor. Bu konuda önemli bir adım olduğunu düşündüğümüz kampanya bundan sonraki yıllarda da devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu