REKLAMI GEÇ

“HERŞEY KONTROLÜMÜZ ALTINDA”

“HERŞEY KONTROLÜMÜZ ALTINDA”

Denizlihaber’i arayan Denizli Valisi Yavuz Erkmen, “Olayı gerçekleştiren saldırganları biliyoruz. Yakalanmaları an meselesi. Her şey kontrolümüz altında. Herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2010 Perşembe, 18:32

Vali Erkmen TGB Başkanına bıçaklı saldırı olayını Denizlihaber’e değerlendirdi.
Denizlihaber’in flash haber olarak duyurduğu TGB Başkanı’na bıçaklı saldırı haberinin ardından Denizlihaber’i arayan Vali Yavuz Erkmen, her şeyin kontrolleri altında olduğunu söyledi.

TABURCU EDİLDİLER
Vali Erkmen, saldırıya uğrayan TGB Başkanı Altuntaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Yıldırım’ın taburcu edildiklerini duyurdu. “İkisinin de sağlık durumu son derece iyi” diyen Erkmen, iki ismin ifade vermek üzere İl Emniyet Müdürlüğü’nde olduğunu söyledi.

SALDIRGANLARI BİLİYORUZ
Vali Erkmen saldırıyı gerçekleştiren şahısların kimliklerinin tespit edildiğini ve yakalanmalarının an meselesi olduğunu dile getirdi. Şu anda resmi prosedürün gerçekleştirildiğine vurgu yapan Erkmen “Kısa sürede saldırganları yakalayarak yargıya teslim edeceğiz” diye konuştu.

SAĞDUYU ÇAĞRISI
Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini söyleyen Vali Erkmen, bu tarz olaylar karşısında öncelikle siyasilerin ardından Denizli halkının sağduyulu davranması gerektiğine vurgu yaptı. Erkmen, ”Her şey kontrolümüz altında endişelenecek bir şey yok” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu