REKLAMI GEÇ

Huzurevi’nde inceleme

Huzurevi’nde inceleme

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Huzurevi’nde yürütülen çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını yerinde görmek üzere Denizli Huzurevi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

/ DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2009 Cumartesi, 19:31

Vali Erkmen’in Denizli Huzurevi’ndeki incelemelerine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu ve yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı da eşlik etti.

Denizli Huzurevi’nde son aşamaya gelen çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Erkmen’e, Adem Oklu tarafından şimdiye kadar yapılan çalışmalar ve bu çalışmalar sonucunda gelinen nokta hakkında bilgi verildi.

İl Özel İdaresi bütçesinden sağlanan 700 bin TL’lik ödenekle yapılan ve 2009 Ocak ayında başlayan çalışmalarda son aşamaya gelindiği öğrenildi. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları kapsamında Huzurevi bahçesinde gezi yolları, çocuk yüzme havuzu, oyun parkı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası ile satranç oyun alanı yapıldı.

Düzenleme yapılan alanın toplam yüzölçümü 35 bin metrekare. Bu alanın 13 bin metrekaresi çimlendirilmiş ve otomatik sulama sistemi kurulmuş durumda. Alanda 5 bin metrekare kilit taşı, 10 bin metre bordür döşenerek 700 metrekare traverten kaplama yapılmış durumda. Yine aynı çalışma kapsamında Huzurevinin çevre duvarları da yeniden yapılarak Denizli traverteniyle kaplanmış durumda.

Vali Yavuz Erkmen, Huzurevi bahçesinde yürütülen çalışmaları inceledikten sonra Huzurevi ve Çocuk Yuvası sakinleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Huzurevinde yapılan düzenlemeler hakkında yaşlı ve çocukların fikirlerini soran Vali Erkmen’e Huzurevi ve Çocuk Yuvası sakinleri yapılan düzenlemeden çok memnun olduklarını, yapılan çalışmaların Huzurevinin çehresini değiştirdiğini ifade ederek eksik gördükleri bazı küçük düzenlemelerin yapılması konusunda Vali Erkmen’den istekte bulundular. Vali Erkmen de isteklerin en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi. Vali Erkmen yaşlı ve çocuklarla tek tek ilgilenerek onlarla uzun süre sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu