REKLAMI GEÇ

Huzurevi’ne özürlü nakil aracı

Huzurevi’ne özürlü nakil aracı

Minik Kalpler Derneği (Mika-Der) ve Galatasaray Kulübü’nün ortaklaşa aldıkları ve Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü’ne teslim ettikleri 4 adet özürlü nakil aracından bir tanesi Denizli’ye verildi.

/ DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2010 Cumartesi, 16:50

Araç, Denizli Belediyesi ile yapılan protokol ile de huzurevi dışında kalan özürlü vatandaşların ihtiyaçları için de kullanılabilecek. Huzurevinde düzenlenen törene; Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Huzurevi sakinleri ve davetliler katıldı.

Vali Erkmen, aracın engelli vatandaşlar için özel olarak hazırlandığını ve Denizli’de hizmete sunulduğunu belirterek Bakan Kavaf’a desteğinden dolayı teşekkür etti. Aracın Huzurevindeki yaşlıların ihtiyacını gidereceğini vurgulayan Vali Erkmen, Belediye ile yapılacak protokol ile İl genelindeki bütün engelli vatandaşlarımızın hizmetinin görülmesinde kullanılacağını ifade etti.

Bakan Kavaf ise, Mika-Der ve Galatasaray Kulübü’nün bakanlığa bağlı kurumlara yönelik destek kampanyaları düzenlediklerini, özürlü vatandaşların sandalyeleri ile birlikte bu araçlarda taşınabildiklerini; araçların Denizli, Kocaeli, İstanbul ve Ankara illerine verildiğini söyledi.

Denizli’de özürlülerin taşıma işini Denizli Belediyesi’nin yaptığını ifade eden Bakan Kavaf, “Yapacağımız protokol ile aracın mülkiyeti bizde kalacak, kullanım hakkı ise Denizli Belediyesi’ne verilecek” diye konuştu. Özürlü nakil aracı kesilen kurdele ile hizmete sunuldu. Daha sonra Bakan Kavaf, Vali Erkmen ve Belediye Başkanı Zeybekci tarafından imzalanan protokol ile aracın kullanımı Denizli Belediyesine devredildi. Törenin ardından Bakan Kavaf, Vali Erkmen ve Başkan Zeybekci huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet ettiler. Bu sırada bir yaşlı huzurevi sakininin Bakan Kavaf’a, “Allah sizleri belalardan korusun” diye dua etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu