REKLAMI GEÇ

İftar buluşması Kayıhan’da

İftar buluşması Kayıhan’da

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları sürüyor. İftar sofrası bu kez Kayıhan’a kuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2016 Perşembe, 14:13

Kayıhan’da verilen iftara katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaştı ve ramazanlarını tebrik etti. İftarın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Zolan, “Burada Hürriyet ve Kayıhan mahallelerimizden hemşehrilerim var. Çok güzel bir ortamda vatandaşlarımız bizi sevgiyle karşıladılar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizim aramızda gönülden gönüle giden bir bağ kuruldu. İnşallah daim olsun. Biz bu sevgiye layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“TÜM BU YAŞANANLAR TÜRK MİLLERİNİ YILDIRAMAZ”
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen menfur terör saldırısıyla ilgili konuşan Başkan Zolan, “İstanbul’da yapılan hain saldırı yüreğimizi dağladı. Bizi derinden üzdü. İnsafsızca, insanlığa sığmayan bu saldırının niçin yapıldığını bulmak çok zor değil. Türkiye’nin yükselişinden rahatsız olanlar; böyle taşeron çapulcular buluyor, o piyonlarla da bu katliamları gerçekleştiriyorlar. Maalesef üzgünüz. Vatandaşlarımız hayatlarını kaybetti. Mekanları cennet olsun. Geride kalanlara sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tüm bu yaşananlar Türk milletini yıldıramaz, Türk milletinin yürüdüğü yoldan saptıramaz. Biz inşallah birlik beraberlik içinde, kol kola ilerleyişimizi sürdüreceğiz. Önümüzdeki yıllarda Türkiyemizin daha güzel olduğu, artık kimsenin bu işlere cesaret edemediği günler görececeğiz. Bu maşaları elleriyle tutamayan ülkeler göreceğiz. O maşaları tutan o elleri o ülkeleri de inşallah dibinden söküp atacağız” dedi.

“MAHALLEMİZDE NE İHTİYAÇ VARSA YAPILACAK”
Başkan Osman Zolan, Kayıhan’da yapılan alt yapı çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Kayıhan’ın Cumhuriyet Mahallesi kısmında alt yapılar yapıldı. Ancak bazı yollarda bozukluklar var. İnşallah onları da toparlayacağız. Burada bir yüzme havuzu yapmıştık. Halkımıza sordum, gayet memnunlar. Mahallemizde alt yapı, üst yapı ve parkla ilgili ne ihtiyaç varsa yapılacak. Denizlimiz için her zaman hizmetin en iyisini en güzelini yapma noktasında gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu