REKLAMI GEÇ

İftar sofrası Akkonak’ta kuruldu

İftar sofrası Akkonak’ta kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Akkonak Mahallesi’nde kuruldu. Katıldığı iftarda binlerce Denizlili ile aynı sofrada buluşan Başkan Zolan, “Bugün Akkonak bir başka güzel” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2022 Çarşamba, 11:42

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Akkonak Mahallesi’nde kuruldu. Akkonak Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Osman Zolan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada iftarlarına katılarak kendilerini onurlandıran Akkonak Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, “Birbirimizi ve beraber iftar yapmayı özlemişiz. 2 yıl aradan sonra özledik birbirimizi, yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün burada ramazanın manevi havasını tam anlamıyla hissettik, bir bayram havası yaşadık. Allah’ım bu güzelliğimizi artırarak sürdürsün. Karşımıza zorluklar çıkmasın, salgınlardan inşallah kurtulmuş olalım” dedi.

“Akkonak’ın köklü sorunları çözüldü”

Akkonak Mahallesi’ne birçok güzel hizmetin gerçekleştiğini anlatan Başkan Zolan, “Mahallemizin köklü sorunlar çözülmüş durumda. Geçmiş yıllarda burada katıldığımız iftarlarda söylenen altyapı sorunu vardı. Birbirimize inandık, güvendik. Biz cesaret ettik, vatandaşlarımız destek oldu. Köklü sorunlarımız çözüldü. Bugün bu mahallemiz birçok mahallemiz gibi parmakla gösterilen ve insanımıza yakışır altyapısı, üstyapısıyla örnek bir mahalle oldu.  İnşallah daha güzel hizmetler yapmak için gayret sarf edeceğiz” dedi. Birlik ve beraberlik duygularının olmasıyla birlikte her şeyin yapılacağını söyleyen Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın bize bakışı, yaklaşımı çok mutlu ediyor. Karşılıklı dayanışmamız, sevgimiz artarak sürsün” diye konuştu.

Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı etkinlikleri dolu dolu sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin her gün saat 21.30’da başlayan programının bu seferki konuğu Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği, Necip Fazıl Kısakürek’in kaleme aldığı ‘Bir Adam Yaratmak’ adlı tiyatro oyunu oldu. Beğeniyle izlenen “Bir Adam Yaratmak” oyunu, bir sanatçının varlığın ve yok olmanın gerçekliğinin bilincinde olmasına rağmen, yok olmayı kabullenemeyip insan hayatının derinlemesine irdelemesini konu alırken oyuna gelenler keyifli bir ramazan akşamı yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi programlarına https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu