REKLAMI GEÇ

İlçelerde Cumhuriyet Bayramı coşkusu

İlçelerde Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Cumhuriyet’in 92’nci yılı ilçelerde de düzenlenen törenlerle coşkulu bir şekilde kutlandı. Törenlerde, öğrencilerin sunduğu gösteriler ilgiyle izlenirken, Cumhuriyete bağlılık vurgulandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2015 Perşembe, 14:45

denizli-ilcelerde-cumhuriyet-bayrami-acipayam

ACIPAYAM
Kutlamalar, İlçe Stadı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Törene Kaymakam Karahan Daştan, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Şiirlerin okunduğu, halk oyunları gösterilerinin sunulduğu tören ilgiyle izlendi.

denizli-ilcelerde-cumhuriyet-bayrami-cal

ÇAL
İlçede Cumhuriyet coşkusu 7’den 70’e yaşandı. Çal Kaymakamı Selami Korkutata, Çal Belediye Başkan Vekili Adnan Tatar ve ilçe protokolünün katıldığı törenleri izlemek üzere Çallılar ilçe stadına koşarken, ekiplerin gösterisi beğeni topladı.

denizli-ilcelerde-cumhuriyet-bayrami-buldan

BULDAN
Buldan’daki kutlamalar ilçe stadında yapıldı. Törene Kaymakam Hacı Uzkuç, Belediye Başkanı Mustafa Balbay ve çok sayıda Buldanlı katıldı. Kaymakam Hacı Uzkuç’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, öğrenciler şiirler okudu, halk oyunları gösterisi sunuldu. Törende, kompozisyon, resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri de verildi.

denizli-ilcelerde-cumhuriyet-bayrami-civriljpg

ÇİVRİL
Çivril’deki kutlamalar ilçe meydanında yapıldı. Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı Gürcan Güven, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Kemal Balcı, ilçe halkı ve öğrencilerin katıldığı törende, ekiplerin sunduğu gösterilere alanı dolduran Çivrilliler alkışlarıyla karşılık verdi.

Kaymakam Orhan Burhan, törendeki konuşmasında, Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirterek “Cumhuriyet sonsuza kadar yaşacaktır” dedi.

denizli-ilcelerde-cumhuriyet-bayrami-tavas

TAVAS
Tavas’taki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni ilçe stadında düzenlendi. Kaymakam Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ilçe protokolü ve Tavaslıların katıldığı kutlamalar coşku içinde geçti.

denizli-ilcelerde-cumhuriyet-bayrami-honaz

HONAZ
Honaz’daki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının adresi ilçe stadı oldu. Kaymakam Turgut Gülen, Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, daire müdürleri ve vatandaşların katıldığı törende, ekipler çeşitli gösteriler sundu.

denizli-ilcelerde-cumhuriyet-bayrami-cameli

ÇAMELİ
İlçe meydanındaki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Kaymakam Şeref Albayrak, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Garnizon Komutanı Mehmet Dikbakan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Kaymakam Albayrak, ”Tarih boyunca her türlü tehlike ve tehdit karşısında, istiklal ve hürriyetini milli varlığının vazgeçilmez amacı olarak kabul eden yüce milletimiz; Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde, milli kurtuluş mücadelesini kazanarak ne kadar yüksek karakterli bir millet olduğunu tüm dünyaya bir kez daha ispatlamıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu