REKLAMI GEÇ

İpek: AB Denizli’yi Örnek Gösterecek

İpek: AB Denizli’yi Örnek Gösterecek

Denizli Büyükşehir Adayı Ali İpek yaptığı iddialı açıklamalarıyla gündeme damga vuruyor.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2014 Perşembe, 13:20

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Denizli’nin pek çok açıdan AB’nin arayıp da bulamadığı bir şehir olduğunun altını çizerek, ortak yürütülebilecek projeler sayesinde Denizli’nin adını tüm Avrupa’nın duyacağını ifade etti.

İpek, “Denizli’de tarımdan sanayiye, turizmden teknolojiye kadar Avrupa Birliği’nin çok yakından takip ettiği çalışmalar için uygun zemin bulunuyor. Bugüne kadar AB ile yürütülen çalışmaların yanı sıra, Denizli Belediyesi ARGE ekibinin de ne kadar yetersiz olduğunun da farkındayız. Yapacağımız ortak yatırımlar sayesinde Denizli’nin adı Avrupa’da dalga dalga büyüyecek. Biz hep Denizli için en iyisini hedefleyeceğimizi söyledik. Bunun içinde uzman arkadaşlarımla birlikte yaptığımız çalışmalar, kentimizi çok memnun edecek bir noktaya getirdi. Elimizdeki tarım, tekstil, madencilik, turizm imkanlarını iyi değerlendirerek, AB ile yatırımcılarımızı buluşturup, çok ciddi atılımlar yapacağız. Bunun için ön çalışmalarımızı da bitirme aşamasına getirdik” dedi.

face twit

ULUSLARARASI FUARLAR DENİZLİ’YE GELECEK
MHP Büyükşehir adayı İpek, yapacakları yatırım ve hazırladıkları projeler sayesinde uluslararası pek çok fuarında kısa süre içinde Denizli’ye geleceğini söyleyerek, “Bu çalışmalar ve yatırımlar sayesinde Avrupa’da imrenerek izlediğimiz ne kadar fuar varsa bir çoğu çok yakında Denizli’yi de tercih edecek. Neden tekstilin merkezi Denizli’de uluslararası bir tekstil fuarı düzenlenmesin. Neden Denizli’de uluslararası bir tarım fuarı düzenlenmesin. Buna daha pek çok örnek verilebilir” dedi.

REFAH DÜZEYİ DAHA YÜKSEK BİR DENİZLİ!
Ali İpek konuşmasının sonunda, Denizli’yi refah düzeyi çok daha yüksek bir kent yaparak, her açıdan cazibe merkezi konumuna getireceklerini ifade ederek, “Köylerde kasabalarda insanlar çocuğuna bir çift ayakkabı alamazken, birileri o ayakkabı kutularını daha farklı amaçlar için kullanıyor. Bu kadar adaletsizliğin olduğu bir ortamda bizlerde halkımıza söz verdik. Dedik ki siz hiç merak etmeyin. Bunların hesabı bir gün sorulur. Ancak sadece hesap sorarak halka hizmet edemezsiniz. Biz halkımızın refah düzeyini yükseltemezsek, onların önündeki engelleri kaldırıp, kalkınmalarına yardımcı olamaz isek, sorulacak hesapların da bir anlamı kalmaz. Önce Denizli, önce Vatandaş misyonu ile istihdam sağlayacak projeleri hazırlayıp, ardından da Denizli’yi şaha kaldıracağız. İnsanlarımızın yüzü gülecek, alım gücü yükselecek, refah düzeyi daha yüksek bir Denizli’nin temellerini birlikte atacağız” dedi.

ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu