REKLAMI GEÇ

İpek’ten rakiplerine gözdağı

İpek’ten rakiplerine gözdağı

Milliyet Gazetesi’nin dünkü sayısına göre Ali İpek bir adım öne geçti. Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, “Seçimlere dim dik ayakta, anlımız ak bir şekilde giriyoruz” dedi, rakiplerine gözdağı verdi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2014 Cuma, 14:16

Denizli’de seçimlere kısa bir süre kalan iyiden iyiye kendisini gösteren seçim heyecanında ipi göğüsleyecek isim merakla beklenirken, seçimlere bir adım önde giren MHP Büyükşehir adayı Ali İpek, “Biz halkımızın teveccühünü almaya yalanla, dolanla, riyayla, dedikodu yaparak, çamur atarak gitmedik. Biz gördüğümüz yanlışları söyledik, nelere yapabileceğimizi anlattık. Denizli’de, sokağa inip bir bakın. Herkesin gördüğünü kimden saklayacaksınız. Biz yaptıklarımızla, insanımıza verdiğimiz değerle, ortaya koyduğumuz projelerle bu seçimi kazanmayı hak ettik” dedi.

ali-ipek-kimdir-anons

“BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKTIK!”
“Temiz siyasetten bahsedenlerin yaptıklarına tüm Denizli şahit oldu. Biri iftira attı, diğeri yalan anket yayınladı. Vatandaş da onların notunu verdi. Sokaktaki vatandaş, kavgadan, gürültüden uzak, dürüst, çalışkan, üretken, yenilikçi bir belediye başkanı arıyor. Sokaktaki vatandaş yalan projelerle değil gerçek projelerle ilgileniyor” diyen Ali İpek, son 5 aylık süreçte sadece kendi işleri ile ilgilenerek vatandaşa hizmet götürecek projeler ürettiklerini belirtti.

“ULUSAL MEDYA DOĞRU OLANI SONUNDA GÖRDÜ”
Bazı ulusal medya kuruluşlarında, kendisiyle ilgili çıkan haberleri değerlendiren Ali İpek, “Denizli’de her gittiğimiz medya kuruluşunun kapılarını tek tek kapatmaya çalıştılar. Sesimizi duyurmamıza engel olmaya çalıştılar. Ne yaptılarsa beceremediler. Kendi balonları sonunda patladı. İşte ulusal medyada çıkan haberler ortada. Onlarda bizim önde olduğumuzu, Denizli’yi şaha kaldıracak projeler ile Denizli’de ilk sıraya oturduğumuzu, seçimlerde en şanslı partinin biz olduğumuzu söylüyorlar. Pazar günü sandık başına gidecek vatandaşımız da bunu iyi biliyor. Biz MHP adayları olarak çıktığımız bu yolda önce yaşadığımız yerlerdeki vatandaşlarımıza sonra da ülkemize yakışır, dürüst, halk ile iç içe, şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hizmet vereceğiz. Denizli’yi hem Avrupa’da hem de dünyada marka şehir yapacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın” dedi.

face twit

İpek kendilerine engel olmak isteyenlerin, kendi kazdıkları kuyuya düştüğünü belirterek, “Artık onlar için söyleyeceğim tek bir kelime dahi kalmadı. Allah’a şükür Denizli, doğru olanı yaptı, doğru olanın yanında yer aldı. 30 Mart akşamı bunu hep birlikte göreceğiz. Biz halkın desteğini istedik ve onların ilgisi, desteği ile de ayakta kaldık. Ancak başkaları yalan anketlere, çirkin dedikodulara ve bazı gruplara sırtını yasladı” dedi.

İPEK’TEN UYARI: ALAN DA VEREN DE SUÇLU!
MHP Büyükşehir Adayı İpek, “Parayla oy satın almaya kalkıyorlarmış. Parayı alan da veren de suçlu. YSK’nın bu söylentilere karşı önlem alıp almadığını bilmiyorum. Ama umarım almışlardır. Vatandaşlar, oy kullanacakları sandıklara, pusulalara dikkat etsin. Boyalı, üzerinde karalama yapılmış pusulayı kabul etmesin. Biz her türlü önlemi aldık. Pazar günü bütün sandıklarda tek tek görevli arkadaşlarımız olacak ve yaşanabilecek olaylara anında müdahale edecek. Ayrıca vatandaşlar yanlarında kendi kalemlerini getirerek, seçmen defterini kendi kalemleri ile imzalasınlar” dedi.

İpek yaşanabilecek her türlü olaya karşı da 0258 265 00 01 nolu telefonda hazır bekleyen arkadaşlarının olduğunu, vatandaşların oy kullanımı sırasında yaşayacağı zorluklar ve sıkıntılar sırasında da bu numaradan kendilerine ulaşılabileceğini ifade etti.

MİLLİYET: İPEK BİR ADIM ÖNDE
Milliyet Gazetesi dünkü sayısında MHP’li aday Ali İpek’in bir adım öne geçtiğini yazdı. İpek’in Denizli’yi turizm projeleriyle uçuracağını yazan gazete, son araştırmalarda İpek’in ciddi bir çıkış içinde olduğunu dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu