REKLAMI GEÇ

İş arayan da, uydu alıcısı bozulan da halk gününde

İş arayan da, uydu alıcısı bozulan da halk gününde

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı günü gerçekleştirdiği Halk Günü sürüyor. Gün boyu vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen, çözüm önerilerini sunan Başkan Zolan’ın konukları arasında iş isteyen de vardı, yüksek faturadan şikayet eden de, bozulan uydu alıcısının tamir edilmesini isteyen de vardı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2016 Salı, 12:33

Halk Günü buluşmasını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yedinci kez vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinledi. Genel sekreter yardımcıları ile daire başkanlarının da katıldığı Halk Günü’ne ilçelerden de yoğun ilgi vardı.

denizli-halk-gunu-baskan-zolan-ic-3

KATILIM ARTIYOR
Bugün 7.si gerçekleştirilen Halk Günü ile ilgili açıklama yapan Başkan Osman Zolan, “Her ayın ilk salısı vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Günün tamamını vatandaşlara ayırıyoruz. Vatandaşlar bugünü, ‘başkan bizi bekliyor’ diye geliyor ve mutlaka başkanla görüşeceğini biliyor. Vatandaşlarımızla yalnızca ben görüşmüyorum, belediyemizin üst yönetimi, genel sekreter yardımcılarından daire başkanlarımızla birlikte vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor, hep beraber anında çözüm bulmaya çalışıyoruz. Hele hele kamu adına taleplerde daha da yoğunlaşıyoruz. Katılım ve talep her geçen ay artıyor. Bundan da mutlu oluyoruz. Biz vatandaşlarımızla temas etmek istiyoruz. Biz vatandaşlarımızın direk öneri ve temennilerini almak istiyoruz. Bugün de böyle oldu” dedi.

denizli-halk-gunu-baskan-zolan-ic-2

ÜÇTE BİRİ İLÇELERDEN
Bugün gerçekleştirilen Halk Günü’ne katılanların üçte birini ilçelerden gelenlerin oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın çoğunluğu kendi derdiyle ilgili taleplerle geliyor. İşle ilgili, yolu ile ilgili, bazen diğer kurumlarla ilgili rahatsızlığı nedeniyle destek olmamız için geliyor. Tabiki belediyemizin işleriyle ilgili birçok taleplerle gelen vatandaşlarımız da var. Her talep kendi özelinde önemli, herkesin de kendine göre bir sıkıntısı bir talebi var. Onlar için aşılmaz gibi gözüken, içinde boğulmuş, hareket edemez hale gelen vatandaşlarımızın sorununa bizler çözüm üretirsek kendimizi mutlu hissediyoruz. O vatandaşımızın yaşam kalitesini, yaşam arzusunu, artırmak amacıyla önündeki engeli kaldırabiliyorsak bu bizleri mutlu ediyor. Vatandaşımızın derdi ile dertlenmek gerekiyor” diye konuştu.

denizli-halk-gunu-baskan-zolan-ic-1

HASTA TORUNU İÇİN GELEN DE VARDI UYDU ALICISI İÇİN DE
Halk günü toplantısına katılanlar arasında epilepsi hastası torununun hastane masraflarını karşılayamadıkları için Başkan Zolan’dan destek için gelen Mehmet-Nevriye Osunluk çifti, “8 yaşındaki torunumuz için ayda 450-500 lira hastane masrafı yapıyoruz. Kızım lise mezunu ama işsiz, biz kızıma iş için geldik. İş bulunamazsak torunumun hastane masraflarına biraz olsun destek talebi için geldik” derken, Anafartalar Mahallesi’nde ikamet eden 82 yaşındaki Emine Özütemiz, “Uydu alıcım yandı. Geçen ay geldiğimde yaparız demişlerdi. Bugün de uydumu alıp geldim” dedi.

Yüksek su faturalarından dertli vatandaşlar da Halk Günü’nde idi. Acıpayam’dan gelen Bayram İlhan, DESKİ’nin kendisine yazdığı 13 bin liralık cezanın iptali için Halk Günü’ne geldiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu