REKLAMI GEÇ

İşte 2016 yılının Denizli’de en çok okunan haberleri

İşte 2016 yılının Denizli’de en çok okunan haberleri

2016’ının bitimine saatler kaldı. Peki Denizlihaber.com’da geride bıraktığımız bu yıl en çok hangi içerik okundu, en çok okunan, dikkat çeken haberler hangileri? Denizlihaber.com editöryal ekibi sizin için analitik verilerinden en çok okunan haberleri, köşeleri ve özgün içerikleri okunma rakamlarıyla birlikte derledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2016 Cuma, 08:30

Uzun yıllardır o yılın panoramasına farklı analitik verilerle yer veren Denizlihaber.com’un yıl sonu klasikleri devam ediyor. Dün sizler için, Denizli’nin yıl boyunca en çok konuşulan, ses getiren ve tarihe geçen önemli olaylarını haberleştirdik. Bugün Denizlihaber.com’un analitik verilerini sizlerle paylaşacağımız hitleri aktarıyoruz. En çok hangi sayfa görüntülendi, hangi haber okundu? İşte A’dan Z’ye okunma rakamlarıyla Denizli…

9 BİNDEN FAZLA HABER
Denizli’nin en güçlü haber merkezi 2016 yılı boyunca yalnızca ve yalnızca Denizli veya Denizlililerle ilgili 9 binden fazla haberi okurlarıyla paylaştı. Kültür Sanat kategorisinin birbirinden önemli yeni köşe yazarlarıyla birlikte 21 köşe yazarına ulaşan Denizlihaber.com’un yıl boyunca 1800’den fazla köşesi toplamda 350 binden fazla kişi tarafından okundu. Denizlihaber.com’u 2016 yılında kaleme alınmış en çok okunan köşesi ise Engin Ünal’ın 9 bin 450’den fazla kişi tarafından okunan “Baysal’a vefasızlık ve şeyhin cenazesi” olurken ikinci sırada 8 bin 300’den fazla kişi tarafından okunan “FETÖCÜLER” başlıklı yazısıyla Selami Aydın yer aldı.

2 MİLYON KİŞİ 30 MİLYON OKUMA
Bugünkü haberimiz ise, Denizlihaber.com’un Google analitik verileri ışığında yaptığımız en çok okunma olan içeriklere ilişkin. Denizlihaber.com 28 Aralık 2016 verilerine göre 2016 yılı boyunca 2 Milyon 800 binden fazla okur tarafından takip edildi. 9 milyondan fazla ziyaret alan Denizlihaber.com’un yıl boyunca tüm içerikleri 30 milyon 482 binden fazla görüntülendi.

EN ÇOK NE TARZ HABERLER OKUDUK?
Denizli’de 2016 yılı boyunca geçen yıllarda olduğu gibi yaşam kategorisi en çok okunan kategori oldu. İçinde polis adliye haberlerinin de bulunduğu Yaşam kategorisi yıl boyunca 6,5 milyondan fazla görüntülenme aldı. İkinci sırayı kent haberleri oluşturuyor. Kent haberlerinin bulunduğu Denizli başlıklı ana kategorimiz, 4.3 milyondan fazla görüntülenme aldı. Denizli asayiş ve şehir haberlerinden sonra en çok ekonomi haberlerine ilgi gösterdi. Ekonomi ana kategorisi yıl boyunca 610 binden fazla görüntülenme aldı. Bu kategoriyi 562 binden fazla görüntülenmeyle politika, 4778 binden fazla görüntülenmeyle eğitim, 364 binden fazla görüntülenmeyle sağlık kategorileri takip etti.

ÖZGÜN İÇERİKLE DOĞRU YOLDAYIZ
Denizlihaber.com 2016 yılında da çok sayıda özgün içeriği hayata geçirdi. Kentin en önemli yazar kadrolarından birine sahip olan Denizlihaber.com’un yazarları toplamda 349 binden fazla okundu. Denizlihaber.com’un özgün içerikleri ise 342 binden fazla okuma aldı. Bu yıl Forum Çamlık’ın ana sponsorluğunda içerik anlamında canlandırdığımız Kültür Sanat kategorimiz ise 137 binden fazla Denizlili tarafından takip edildi.

İŞTE DENİZLİHABER’İN EN ÇOK GÖRÜNTÜLENEN SAYFALARI VE EN ÇOK OKUNAN HABERLERİ

KAYIPLARIMIZI DENİZLİHABER’DEN ÖĞRENDİK
Denizlihaber.com’un bu yıl oluşturduğu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin verilerinden derlediği “BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ” isimli içerik sayfası, Denizlihaber.com’un 2016’da en çok görüntülenen sayfası oldu. Pek çok Denizli’nin her gün takip ettiği bu sayfa, 28 aralık 2016 tarihine kadar tam 431 bin 47 Denizlili tarafından takip edildi.

HAVALARI ÇOK MERAK ETTİK
Denizlihaber.com’un en çok merak edilen içeriklerinden biri hava durumu sayfası oldu. Güncel hava durumunun kent geneli ve ilçeleri lokasyonunda ayrıntılı bir şekilde verildiği Hava Durumu sayfası, yılın en çok takip edilen içeriklerinde 2. Sıraya oturdu, Hava durumu sayfası Denizlililer tarafından 50 binden fazla kişi tarafından takip edildi.

DENİZ GEZMİŞ NEDEN ASILDI?
6 MAYIS 2011
Tarihe şaşırmayın. Denizlihaber.com ekibinden Sedat Kurt’un bundan 5 yıl önce, 2011’de kaleme aldığı “Deniz Gezmiş Neden Asıldı” isimli köşe yazısı gösterdi ki iyi bir arşive sahip internet haber sitelerinin içerikleri, yıllar geçse de ciddi okuma rakamları alıyor. Her yıl ölümünün yıldönümü nedeniyle yeniden anılan Deniz Gezmiş’in ölüm nedenini merak eden on binlerce okur Denizlihaber.com’un bu içeriğini okuyor. “Deniz Gezmiş Neden Asıldı” isimli köşe yazısı 39 bin 941 okumayla en çok okunan Denizlihaber.com’un 2016 haberlerinden daha fazla bir okuma aldı.

BUHAR TEDAVİSİ’NİN ÇOCUKLARA ZARARI VAR MI?
2 NİSAN 2016
Çocuğu olan herkesin evinde bir buhar makinası bulunuyor. Çoğu anne-babanın zihnini “Acaba buhar tedavisinde kullanılan ilaçların zararı var mı?” sorusu kurcalıyor. Nebülizasyon yani buhar tedavisi hakkında merak edilenleri Denizli Tekden Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat İnan yanıtladı. İşte pek çok ailenin merak ettiği bu haber Denizlihaber’de yılın en çok okunan haberi oldu. Haberi 34 bin 429 kişi okudu.

TANER ÇOKKUŞ, ÇOKKUŞ AİLESİNİN İLK KURBANI DEĞİL
25 MART 2016
Yeraltı dünyasının Denizli’deki en önemli isimlerinden biri olan ve 90’lı yılların ikinci yarısında yaşanan kanlı hesaplaşmada, İstanbul’da pusuya düşürülerek öldürülen Tokuç Ali lakaplı Ali Çokkuş’un yeğeni Taner Çokkuş, yıllar sonra amcasıyla aynı kaderi paylaştı. Denizlihaber.com, Taner Çokkuş’un öldürülmesinin ardından Çokkuş ailesinin makus kaderini kaleme alan bu haberi ÖZEL HABER olarak sayfasına taşıdı. Haber 28 Aralık tarihine kadar yılın en çok okunan haberleri arasına girdi. Haberi 31 bin 129 kişi okudu.

PAÜ’DE FETÖ/PDY OPERASYONLARI
5 AĞUSTOS 2016
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY’nin üniversite yapılanmasıyla ilgili olarak Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) yapılan operasyonda, aralarında eski rektör Hüseyin Bağcı’nın da bulunduğu 41 akademisyen ve idari personel gözaltına alındı. Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda belge ve bilgisayar kayıtlarına el konuldu. Lojmanında gözaltına alınan ve polislerin arasında Emniyet Müdürlüğüne götürülen Bağcı, adli kontrol uygulamasıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu haberi 26 bin 701 kişi okudu.

BAR İŞLETMECİSİ SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜ
25 MART 2016
Yeraltı dünyasının kentteki en önemli isimlerinden biri olan ve 1990’lı yılların ikinci yarısında yaşanan kanlı hesaplaşmada, İstanbul’da pusuya düşürülerek öldürülen Tokuç Ali lakaplı Ali Çokkuş’un yeğeni 32 yaşındaki Taner Çokkuş, evinin önünde vurularak öldürüldü. Çokkuş, kentteki bazı kulüp, restoran ve barların işletmecisiydi. Taner Çokkuş cinayeti, 2016’nın Denizli’de en çok okunan haberi oldu. Bu haber, 31 binin üzerinde okumayla yılın en çok okunan haberlerinden biri oldu.

DTO ESKİ BAŞKANI ÖZER VE 19 İŞADAMI TUTUKLANDI
5 AĞUSTOS 2016
FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain girişimi Türk halkına unuttuğu darbe dönemini bir kez daha yaşatırken, darbeye karışan askerlerden sonra ilk operasyon örgütün işadamlarına yönelik bağlantılarına yapıldı. Bu kapsamda gözaltına alınan DTO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer ile birlikte Ali Çelikkol, Alaattin Yavaşlar, Abdurrahman Kaplan, İskender Damgacı, Hüseyin Moralıoğlu, Bilal Gören, Ali Süt, Levent Yaşar, Mehmet Yavaş, Osman Özen, Ahmet Özkan Haybat, Sezai Günalp, Özkan Atik, Vali Aytuğ, Hasan Basri Metin, Habip Yıldız, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren, Denizli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürü Adem Oklu ve Niyazi Dayanır tutuklandı. Bu haber, 25 bin 183 okuma aldı.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU, ŞEHİT HABERİ GELDİ
15 ŞUBAT 2016
Hatay’daki 39. Mekanize Piyade Tugayı’nın 2. Hudut Alayı’nda Uzman Çavuş olarak görev yapan Mustafa Uygun, insan kaçakçıları tarafından şehit edildi. Şehit düşmeden bir ay önce Burcu Yolcu ile sözlenen, bu yılın haziran ayında nişan, yaz aylarında da düğün yapmayı planlayan Mustafa Uygun, Denizli’nin bu yıl verdiği ilk şehit oldu. Cevdet ve Kezban Uygun çiftinin üç çocuğundan birisi olan Uygun’un şehit haberi 21 bin 464 kez okundu.

İŞADAMLARINA FETÖ OPERASYONUNDA 2. DALGA
19 AĞUSTOS
Hiç şüphesiz bu yıla damgasını vuran olay Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişimiydi. Denizli’nin ismi 11’inci Komando Tugayı’ndan 500 askerin Ankara’ya götürülmesi planıyla öne çıkarken, örgütün iş dünyasına yönelik yapılanması da düzenlenen operasyonlarla çökertildi. Temmuz ayının son günlerindeki operasyonun ardından 2’nci dalga için 12 Ağustos’ta düğmeye basıldı. Gözaltına alınan 15 işadamının tamamı tutuklandı. Bu operasyonda AK Parti eski Merkezefendi İlçe Başkanı Ahmet Kayhan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’in kardeşi Cavit Özer, Demirten İnşaat sahibi Fehmi Demirten, Pekdemir Marketler Zinciri’nden Adnan Pekdemir gibi isimler tutuklanan işadamları arasında yer aldı. Bu haberi 20 bin 934 kişi okudu.

ASTSUBAY ÇAVUŞ BURAK ERTEN ŞEHİT OLDU
10 TEMMUZ 2016
Denizlililerin yürekleri bu yıl gelen şehit haberleriyle dağlandı. Denizli’nin bu yıl verdiği 8 şehitten birisi olan Astsubay Çavuş Burak Erten, Şemdinli ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Aktütün yolunda, PKK’lı teröristlerin yola önceden döşedikleri patlayıcıların askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 5 arkadaşıyla birlikte şehit düştü. Binlerce kişinin son yolculuğuna uğurladığı Burak Erten’in şehit düştüğü haberi 18 bin 853 okuma aldı.

PAÜ’DE 56 AKADEMİSYEN DEVLET MEMURLUĞUNDAN ÇIKARILDI
Resmi Gazete’de yayımlanan 672 sayılı KHK ile terör örgütlerine veya devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı, bunlarla irtibatı olan çok sayıda kişi kamudaki görevlerinden çıkarıldı. Bu isimler arasında PAÜ’de, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında tutuklanan ve açığa alınan 56 akademisyen de yer aldı. Bu isimler arasında eski rektör Hüseyin Bağcı’nın dayısı Prof. Ali Keskin ve PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Kenan Çoyan da bulunuyor. Bu haberi 17 bin 816 kişi okudu.

ÜNLÜ MARKETLER ZİNCİRİ SAHİBİNİN OĞLU GÖZALTINA ALINDI
28 EKİM 2016
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY’nin iş dünyası bağlantılarına yönelik soruşturmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, 30 işadamı gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Pekdemir Marketler zincirinin sahiplerinden Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Pekdemir’in oğlu Can Pekdemir de yer aldı. Can Pekdemir, daha sonra etkin pişmanlık uygulamasından yararlanarak, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu haber 18 bin 192 okuma alırken, FETÖ/PDY operasyonlarında yine aynı marketler zincirinin sahiplerinden Cemal Pekdemir’in oğulları Faruk, Adnan ve Hasan Hüseyin Pekdemir de gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

AYNES İFLAS ERTELEME İSTEDİ
1 ŞUBAT 2016
Denizli iş dünyası, Acıpayam’da kurulu bulunan ve borsada da işlem gören Aynes Gıda’nın, borç yükü ve nakit ihtiyacını karşılayamama nedeniyle iflas erteleme talebinde bulunduğu haberiyle sarsıldı. Aralık ayı içinde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında, yönetim kurulu başkanı Nevzat Serin, yönetim kurulu üyesi AK Parti eski Merkez ilçe Başkanı Mehmet Ali Özkan’ın da aralarında bulunduğu 15 yöneticisi gözaltına alınan Aynes’in Rusya, Irak ve Suriye’de iyi bir pazara sahip olduğu, ancak son dönemde Türkiye’nin bu ülkelerle yaşadığı sorunlar nedeniyle sıkıntılı bir sürece girdiği belirtilmişti. Aynes’in iflas erteleme haberi 17 bin 575 okuma aldı.

SİBİRYA SOĞUKLARI TİTRETTİ
9 ARALIK 2016
Yağmur, kar, soğuk kış döneminin en fazla ilgi gören ve okuyucu çeken haberleri oluyor. Denizlilileri bir süredir titreten soğuk hava dalgasıyla ilgili “Sibirya Soğukları Geliyor” başlığıyla verdiğimiz haber, bu yılın en çok okunanları arasına girdi. Bu haberimizi 17 bin 263 kişi okudu.

PROF. DR. HÜSEYİN BAĞ, PAÜ REKTÖRÜ OLDU
3 AĞUSTOS 2016
FETÖ/PDY’nin Denizli’de en yoğun yapılandığı yerlerden birisi olan Pamukkale Üniversitesi’nde, Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturmalar ve ardından düzenlenen operasyonla çok sayıda isim gözaltına alındı. Bu kapsamda gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan, daha sonraki süreçte meslekten de çıkarılan Hüseyin Bağcı’dan boşalan rektörlük görevine Prof. Dr. Hüseyin Bağ vekaleten atandı. Prof. Dr. Bağ, geçen yıl şubat ayında yapılan seçimde rektör adayı olmuş ve en yüksek oy alan üç isimden birisi olarak dikkati çekmişti. Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın rektör olmasıyla ilgili haber 15 bin 396 okuma aldı.

KAKLIK’TAKİ KAZADA FECİ ÖLÜM
4 EYLÜL 2016
Honaz’ın Kaklık Mahallesi’nde hafif ticari aracın köprü korkuluklarına çarpmasıyla meydana gelen kazada, kopan demir parçası ok gibi boğazına saplanan Yusuf Önüt, feci şekilde can verdi. Yurt dışında çalışan ve izne gelen Önüt’ün hayatını kaybettiği bu kazada, araç sürücüyle birlikte 6 kişi de yaralanmıştı. Bu haber 15 bin 194 kez okundu.

PAÜ’DE TEHLİKELİ GERGİNLİK
15 MART 2016
Pamukkale Üniversitesi’nde, zaman zaman tehlikeli gerginlikler yaşandı. Bunlardan birisinde Ankara’da düzenlenen bombalı saldırı ile ilgili açıklama yapmak isteyen ve kendilerine PAÜ Öğrenci Grubu’nu verenler ile TGB’liler karşı karşıya geldi. Olay çıkması özel güvenlik görevlilerinin iki grubun arasına girerek set oluşturulmasıyla önlendi. TGB’liler daha sonra Türk bayraklarıyla yürüyerek bu gurubu protesto etti. Haber, 14 bin 559 okuma aldı.

FETÖ’DEN EL KONULAN ŞİRKETLERE KAYYUM
18 EKİM 2016
Denizli’de 15 Temmuz sonrası FETÖ/PDY’YE yönelik yürütülen soruşturma kapsamında iş dünyasına yönelik yapılan operasyonda, gözaltına alınıp tutuklanan ve aranan 23 işadamına ait 30 şirkete, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine Denizli Sulh Ceza Hakimliği tarafından kayyum ataması yapıldı. Kayyum atanan şirketler arasında AK Parti Merkezefendi eski İlçe Başkanı Ahmet Kayhan’ın sahibi olduğu Kayhan İnşaat Taahhüt Ltd. Şti., Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Haybat’ın sahibi olduğu Haybat İnşaat Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. ve firarda olan Denizli İşadamları Derneği eski Başkanı Erdem Aydın’a ait Erdem Aydın İnşaat Taahhüt, Mühendislik, Tarım ve Hayvancılık Ltd. Şti., Denizli Müteahhitler Derneği Başkanı Fehmi Demirten’in sahibi olduğu Demirten İnşaat İletişim Ltd. Şti.’de bulunuyor. Haber 14 bin 226 kez okundu.

FATİH’TEKİ PATLAMADA 7 ÇOCUK YARALANDI
3 EKİM 2016
Merkezefendi’nin Fatih Mahallesi’nde, deyim yerindeyse facia teğet geçti. Bir binanın giriş katındaki odada çakmak gazından kaynaklanan patlama meydana geldi. Fatih Mahallesi sakinlerine korku ve endişe dolu dakikalar yaşatan patlamada, 3’ü ağır, 7 çocuk yaralandı. İddiaya göre, patlama buraya gizlice giren çocukların burunlarına çakmak gazı çekmeye başladığı sırada meydana geldi. Bu haber 13 bin 644 kez okundu.

DENİZLİ-İZMİR TREN SEFERİ SAYISI ARTIRILDI
14 AĞUSTOS 2016
Devlet Demiryolları, Denizli-İzmir arasında günde karşılıklı olarak üç kez yapılan tren seferlerinin sayısını yolcuların talep üzerine arttırdı. Yeni uygulamayla İzmir’den Denizli’ye her gün 6, Denizli’den İzmir’e ise 5 sefer düzenleniyor. Ayrıca Söke-Denizli arasında günde karşılıklı 2, Denizli-Nazilli arasında ise tek yönlü günde bir sefer gerçekleştiriliyor. Bu haber de hayli ilgi çekti ve 13 bin 186 kez okundu.

NURETTİN ÇOKKUŞ’A 6 AYDA 2. KEZ EVLAT ACISI
5 EYLÜL 2016
İstanbul’da uğradığı silahlı saldırıyla öldürülen ünlü mafya babası Tokuç Ali lakaplı Ali Çokkuş’un cezaevindeki kardeşi Nusret Çokkuş, 6 ay sonra ikinci evlat acısı yaşadı. 18 yaşındaki oğlu Alper Çokkuş, iddiaya göre yüksek dozda uyuşturucu aldıktan sonra yüksekten düşüp, beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdi. Nusret Çokkuş’un büyük oğlu Taner, Mart ayında silahlı saldırıyla öldürülmüştü. Haber 11 bin 970 okuma aldı.

POLİS TRAFİK KAZASINDA ŞEHİT OLDU
10 EYLÜL 2016
Denizli polisi, bir meslektaşlarını trafik kazasına kurban vermenin acısını yaşadı. Merkezefendi’nin Adalet Mahallesi’ndeki trafik kazasında, bir otomobilin çarptığı Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün yunus ekibinde görevli polis memuru Mahmut Sarıtaş şehit oldu. Evli ve bir çocuk babası olan Sarıtaş’ın cenazesi, memleketi Manisa’nın Salihli ilçesinde toprağa verildi. Bu haber, 11 bin 820 kez okundu.

DOMUZ GRİBİ CAN ALDI
16 OCAK 2016-12
Türkiye’yi bir süredir diken üstünde tutan ve ülkenin birçok bölgesinden gelen ölüm haberleri nedeniyle büyük panik yaratan domuz gribi, Denizli’de can aldı. Üşütme şikayetiyle Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvuran Saadet E., tedavi altındayken ölmesinin ardından virüsün yayılmaması için hastanede yoğun önlemler alındı. Haber, 10 bin 582 okuma aldı.

DÖVMECİDE TECAVÜZ
5 MAYIS 2016
Ortaokul öğrencisi, dövme yaptırmak için gittiği yerde korkunç bir olay yaşadı. İddiaya göre, Gazi Bulvarı Hamdibey İşhanı’nda dövmecilik yapan U.E. ve yanında çalışan Ç.E., işyerine gelen ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki E.S.K. ve okul arkadaşı S.Ş. ile içki içti. U.E. ve yanında çalışan Ç.E., içkinin etkisiyle sızan E.S.K.’yi dükkandaki diğer odaya götürdü. Dövmecide bir süre yalnız kalan diğer öğrenci S.Ş. ise, alkolün etkisiyle sızan arkadaşını merak edip diğer odanın kapısını açınca U.E. ile Ç.E.’nin çırılçıplak soydukları kıza tecavüz ettiklerini gördü. Paniğe kapılan S.Ş. kaçtı. U.E. ile Ç.E. kendinde olmadığı sırada cinsel istismarda bulundukları E.S.K.’yı daha sonra bir otomobile bindirerek, ayıldıktan sonra evinin yakınına bıraktı. Tecavüze uğrayan kız ile arkadaşının okulda öğretmenine anlatmasıyla olay ortaya çıktı. Yakalanan U.E ile çalışanı Ç.E. tutuklandı. Bu haber 10 bin 530 kez okundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu