REKLAMI GEÇ

İstifa eden Serkan Z. Denizli Huzurevi’ndeki kişisel eşyalarını alamadı

İstifa eden Serkan Z. Denizli Huzurevi’ndeki kişisel eşyalarını alamadı

Denizli Huzurevi’nde yaşandığı iddia edilen tüyler ürpertici olayları duyuran Serkan Z. görevinden istifa etti. Eski işyeri Denizli Huzurevi’ne gittiğinde Müdür Temel’in kuruma girişine yasak getirdiğini öğrendi. Çağırdığı polis sayesinde kuruma girmeyi başarsa da eşyalarını almak istediğini söyleyince “Sen dilekçeyle başvur, biz kargoyla göndeririz” yanıtıyla geri çevrildi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2019 Perşembe, 15:42

Denizli Huzurevi’nde yaşandığı iddia edilen olayları Denizlihaber.com aracılığı ile kamuoyuna duyuran personel Serkan Z. idare ile yaşadığı sorunlar yüzünden Çivril Huzurevi’ne sürülmüştü. Kuruma olan inancını yitirdiğini dile getiren ve yaşanılanlardan dolayı yıprandığını öne süren Serkan Z. Çivril Huzurevi’ne verdiği istifa dilekçesiyle işinden ayrıldı.

NİÇİN İSTİFA ETTİ?
“Yaşanılanlar karşısında çok yıprandım” diyen Serkan Z. “Sürekli bir gerginlik ve ayak diretme. Günlerdir işime gelebilmek için kilometrelerce yol gidiyorum. Aylık ulaşım masrafım 800 TL’yi bulacak. Bana yapılanlar karşısında direnmeyeceğim” diye konuştu.

İstifa ederek hiçbir beklenti içinde olmadığını da gösterdiğine dikkat çeken Serkan Z. “Dilerim Huzurevi sakinlerinin yaşadıkları mağduriyet son bulur” dedi.

YENİ BİR ŞOK YAŞADI
İstifasının ardından uzun yıllardır görev yaptığı Denizli Huzurevi Müdürlüğü’ne, kendisine ait kişisel eşya ve belgeleri almak için gelen Serkan Z. yine iddiaya göre, yeni bir şok daha yaşadı. Keza Hatice Temel’in talimatıyla Serkan Z.’nin Huzurevi’ne giriş yasaklanmıştı. Kişisel eşyalarını almak için bile olsa içeri alınmayacağını öğrenen Serkan Z. polisi aradı.

POLİS GELİP TUTANAK TUTTU
Serkan Z’nin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri tutanak tuttu. Huzurevi Müdürü Hatice Temel ve Serkan Z.nin ifadelerini alan polis taraflara şikayetçi olup olmadıklarını sordu. Polis eşliğinde işlemlerin yapılabilmesi için içeri girmesine izin verilen Serkan Z.nin görüntü ve ses kaydı yapmasını engellemek adına kurum girişinde cep telefonuna el konuldu.

ÇİN İŞKENCESİ GİBİ YANIT
Polisin işlemlerini tamamlanmasının ardından Serkan Z. kurumdan çıkarken, kişisel eşyalarının yazılı başvuru sonrası kargo ile gönderileceği söylendi. Çalıştığı zaman içinde kullandığı dolap ve çekmecelere dokunmasına izin verilmeyen Serkan Z. iddiaya göre tüm taleplerine rağmen kendine ait eşyaları alamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu