REKLAMI GEÇ

İtfaiye personeli görev başında sahur yaptı

İtfaiye personeli görev başında sahur yaptı

En tehlikeli durumlarda bile insanların can ve mal güvenliği için canları pahasına bile olsa görevlerinin başında olan itfaiye personeli, Ramazan ayının ilk sahurunu yine görev başında yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2019 Pazartesi, 09:57

DENİZLİ (AA) – Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın gece çalışan personeli ilk sahurlarını görev başında yaptı. Topraklık Mahallesi’nde bulunan Kayalık Şubesi İtfaiye Amirliği çalışanları sahur için iş yerinde sofra kurdu.

İtfaiyeciler, sahurlarını yaparken telsiz başında nöbetçi bırakarak her an göreve çıkacak gibi hazır bekledi. İtfaiyeciler, “kutsal bir görev yaptığımızın bilincindeyiz” dediler.

Mesleğe başladığı günden beri ramazan ayında çalışma arkadaşlarıyla sahur yaptığını söyleyen İtfaiye Çavuşu Samet Karateke, “12 yıldır görevimizin başındayız. Burası artık bizim ailemiz gibi. Burada arkadaşlarımla sahur yapmak mutluluk verici bizim için. Denizli halkının can ve mal güvenliği için 7 gün 24 saat görev başındayız. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek. Biz sürekli birlik ve beraberlik içerisinde sahur ve iftarımızı beraber yapıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu