REKLAMI GEÇ

İtfaiyecilere doğalgaz eğitimi

İtfaiyecilere doğalgaz eğitimi

Denizli’nin doğalgaz dağıtımını üstlenen Enerya Denizli Doğalgaz Dağıtım Şirketi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeline doğalgaz eğitimi verdi. Temel doğalgaz eğitimi ve doğalgaz yangınlarına müdahale konusunda teknik bilgiler aktarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2016 Perşembe, 14:31

Osman Nuri BOYACI/ (DHA)

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Enerya Denizli Doğal Gaz Dağıtım işbirliğiyle 26-30 Eylül İtfaiye Haftası kapsamında itfaiyeciler için doğalgaz bilgilendirme eğitimi düzenlendi. İş sağlığı ve güvenliği uzmanı Enerya Eğitim Müdürü Erol Kaya tarafından yürütülen derslere, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı olarak çalışan 120 itfaiyeci katıldı. İtfaiyecilere temel doğalgaz ve doğalgaz yangınlarına müdahale eğitimi verildi.

Eğitimin başlangıcında konuşan Enerya Denizli Doğal Gaz Dağıtım Operasyon Müdürü Engin Palabıyık, “Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne işbirliği için teşekkür ediyoruz. Olası yangın risklerine karşı itfaiyecilerimize doğalgaz yangınlarına müdahale konusunda bilgilendirme yaptık. Doğalgaz güvenilir bir yakıt olmakla birlikte çıkabilecek sorunlara karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor. Bu eğitimler olası yangınlarda vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayabilmek açısından çok önemli. Denizli’de 2006 yılından beri doğal gaz hizmeti veriyoruz. Doğalgaz kullanımıyla ilgili sadece vatandaşlarımızın değil, ilgili kurum ve kuruluşların bilgilendirilmesi gerekliliğine inanıyoruz. Bu eğitimlerin sürekliliğini sağlama konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu