REKLAMI GEÇ

JANDARMA 180 YAŞINDA

JANDARMA 180 YAŞINDA

Jandarma Teşkilatı’nın 180’nci kuruluş yıldönümü Denizli’deki etkinliklerle kutlandı. Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz; “Emniyet ve diğer kamu teşkilatlarıyla çok güzel şekilde omuz omuza vererek çalışıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2019 Cumartesi, 09:49

(AA) – Denizli’de, jandarma teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı. İl Jandarma Komutanlığında gerçekleştirilen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, gazetecilere yaptığı açıklamada, jandarma teşkilatının Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü ve teminatı olduğunu söyledi. Milletten aldıkları güçle görevlerini fedakarca yerine getirmeye devam ettiklerini belirten Düz, şöyle konuştu: “Teşkilata hizmet eden büyüklerimizi ve şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Teşkilat olarak halkımızın emrinde onlarla iç içeyiz. Devlet bize vatana ve halka hizmet için görev verdi ve biz de bunu en iyi şekilde yapmak için bütün gayretimizle gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Emniyet ve diğer kamu teşkilatlarıyla çok güzel şekilde omuz omuza vererek çalışıyoruz. Devletimizin verdiği teknolojik imkanları sonuna kadar halkımızın güvenliği için kullanıyoruz.”

Daha sonra  arama kurtarma köpeği “Bekar” ve narkotik köpeği “Evlat ” gösteri yaptı, ardından yerli ve milli silahların tanıtıldığı törende başarılı jandarma personeline ödülleri takdim edildi.

Törene, Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı