REKLAMI GEÇ

Kale festivalini yaptı, Çivril iptal etti

Kale festivalini yaptı, Çivril iptal etti

Son dönemde yaşanan terör olaylarında çok sayıda güvenlik görevlisi ve asker şehit olurken, Şırnak’tan bir ateş de Çivril’e düştü. Piyade Er Ömer Kağan Kandemir’in Cuma günü toprağa verilmesinin ardından Çivril Belediyesi 28-30 Ağustos’ta yapılacak Elma Tarım ve Kültür Festivali’ni iptal etti. Kale Belediyesi ise festival organizasyonu gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2015 Pazar, 13:33

Ramazan Bayramı sonrası Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da gerçekleştirilen terörist saldırılarda, bölücü örgüt mensuplarının şehit ettiği askerlerden birisi de Çivrilli Piyade Er Ömer Kağan kandemir oldu. Şehidin cenazesi geçtiğimiz Cuma günü onbilerin katıldığı törenle toprağa verildi.

KALE’DE FESTİVAL
Şehit acısı yaşanırken, Kale Belediyesi, Geleneksel Kaledavaz Biber Festivali’ni düzenledi. Bu yıl 21’incisi düzenlenen festivale AK Parti milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı.

kale-festivali-odul-toreni-ic

Festivalın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan, Denizli Milletvekillerimiz Sayın Bilal UÇAR ve Mehmet Yüksel’in katılımlarıyla 21. Geleneksel Kaledavaz Biber Festivalimizi gerçekleştirdik. 1. Bülent Samutca, 2. Süleyman Yasıt, 3.Hakkı Yasıt oldular. Tüm biber yetiştiricilerimizi kutluyorum. Benim gözümde tüm üreticilerim birincidir. Festivalimize uzaktan yakından gelerek bizleri yalnız bırakmayan, katılan, katılamayan herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

ÇİVRİL’DE İPTAL KARARI
Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 28-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 21.Çivril Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali’nin iptal edildiğini duyurdu. İşte o paylaşım:

gurcan-guven-facebook-paylasimi-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu