REKLAMI GEÇ

Kamu Başdenetçisi Malkoç, Zolan’ı ziyaret etti

Kamu Başdenetçisi Malkoç,  Zolan’ı ziyaret etti

Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Malkoç, ziyarette Denizli’nin birçok alanda öz sermayeleri ile ön plana çıkan örnek bir kent olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2019 Çarşamba, 12:16

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen Başdenetçi Şeref Malkoç, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Yapılan nezaket ziyaretinde Denizli’nin birçok alanda kendi öz sermayeleri ile Türkiye’de ön plana çıkan bir şehir olduğunu söyleyen Malkoç, “Denizli Ege’nin incisi” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Kamu Denetçiliği Kurumu’ndan bahsetti. Kurumun vatandaşların yönetime katılması noktasında, şikâyetlerini, isteklerini en üst ve en etkili şekilde iletmesi için kurulduğunu dile getiren Zolan, “Bizler milletimizin istek ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılama konusunda gayret sarf ediyoruz. Milletimizin iradesi ile hizmet için buralara geldik. Vatandaşlarımızın sizler aracılığıyla talep ve ihtiyaçlarını tüm kamu kurumlarına aktararak sıkıntılarının çözülmesinin önemi çok büyük” diye konuştu.

“DENİZLİ TÜRKİYE’DE ÖNE ÇIKMIŞ BİR ŞEHİR”
Başdenetçi Şeref Malkoç ise Denizli’nin kendi imkanlarıyla pek çok alanda Türkiye’de öne çıkmış bir şehir olduğunu belirtti. Malkoç, “Denizli kendi kendine yeten hatta bunun ötesinde 3,5 milyar dolara yakın ihracat yapabilen bir il. Denizli çalışkan, üretken, verimli çalışan iş insanlarının sayesinde Türkiye’de birçok alanda öne çıkmış. Bu bizi son derece memnun ediyor. Denizli’nin insanı kendi imkanlarını üretiyor. Bu memnuniyet verici bir husus. Denizli Ege’nin incisi, Türkiye’nin gözbebeği olan bir il” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu