REKLAMI GEÇ

Karaçolak’dan Sücüllü’ye yardıma siyaset bulaştırdın sitemi

Karaçolak’dan Sücüllü’ye yardıma siyaset bulaştırdın sitemi

Altıntop Mahallesi Muhtarı Tülay Sücüllü, CHP Milletvekili Melike Basmacı ile birlikte Deliktaş’da ihtiyaç sahibi ailelere yardım gerçekleştirdi. Deliktaş Mahallesi Muhtarı Kadir Karaçolak ise, “yardım gizli yapılır” vurgusuyla birlikte “siyaset bulaştırdınız” siteminde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2015 Çarşamba, 11:58

Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü, CHP Milletvekili Melike Basmacı ve CHP Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Sündüz Başsorgun ile birlikte Deliktaş Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketleri dağıtmış, bu yardımı Denizlihaber.com da haberleştirmişti.

Yardımın dağıtıldığı Deliktaş Mahallesi’nin Muhtarı Kadir Karaçolak, Sücüllü’nün bir siyasi partinin temsilcileriyle bu dağıtımı gerçekleştirmesini eleştirdi. Karaçolak, Denizlihaber’e yaptığı açıklamada, Altıntop Mahallesi Muhtarı Tülay Sücüllü’nün kendisinden ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketi dağıtmak için müsaade istediğini ve siyasi bir çıkar gütmediğini söyleyerek,“Sadece yardımseverler olarak fakir ailelere ulaşmayı amaçlıyoruz” diye beyanda bulunduğunu ifade etti.

Ancak Sücüllü’nün beyanına uygun davranmadığını belirten Karaçolak, “Tam aksine yardım malzemelerini CHP Milletvekili ve CHP Pamukkale İlçe Kadın Kolları ile beraber dağıtan, yardımın gizli yapılmasının esas olduğu halde bunu basın aracılığıyla da haberleştiren Altıntop Mahalle Muhtarı’nı kınıyorum” ifadelerini kullandı.

denizli-altintop-mahalle-muhtari-tulay-sucullu-deliktas-mahalle-muhtari-kadir-karacolak-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu