REKLAMI GEÇ

Gençlik Meclisi üniversitelileri buluşturdu

Gençlik Meclisi üniversitelileri buluşturdu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Gençlik Buluşması yapıldı. Programda üniversiteli gençler bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2019 Çarşamba, 12:16

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, geçtiğimiz gün Gençlik Buluşması adlı bir program düzenledi. Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) eğitim gören öğrencilerin ağırlandığı program Denizli Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran Kamp Alanı’nda yapıldı. Etkinlikte, el becerileri, işaret dili atölyesi gibi pek çok faaliyetin yanı sıra Eurodesk hakkında da bilgi paylaşımı yapıldı.

Gençlerin Denizli’deki sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin tecrübe ve birikimlerinden de faydalanmayı hedefleyen etkinliğin konuğu ise Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen oldu. DTO Başkan Yardımcısı Sözkesen, sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsederek, bu konudaki tecrübe ve birikimlerini gençlerle paylaştı, öğrencilerin merak ettikleri soruları tek yanıtladı. Programın oldukça verimli geçtiğini ifade eden gençler ise program için Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu