REKLAMI GEÇ

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde Özen güven tazeledi

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde Özen güven tazeledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 24. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Genel Kurulda Başkan Bilsen Özen tekrar seçildi ve güven tazeledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2019 Çarşamba, 15:16

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 24. Seçimli Olağan Genel Kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Genel kurula, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, davetliler ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan tüm kadınlarımızın; din, dil, ırk, siyasi görüş ayırt etmeksizin yanındayız. Beş yıl boyunca bu şekilde görev yaptık” dedi ve daha sonra görev süreleri içinde yaptıkları çalışmaları anlattı.

“KADINLARA HER ZAMAN POZİTİF AYRIMCILIK”
Genel kurula katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Kent Konseyinin tüm organlarıyla birlikte vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdiğini belitti. Kadın Meclisinin Denizli’de çok önemli işlere imza attığını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Kadın toplumu ileri götüren, topluma güç veren kişidir. Kadın aslında anamız, kardeşimiz, yol arkadaşımız, eşimiz, evladımızdır. Ülkemize ve topluma çok büyük katkılar sağlayan, gece gündüz çalışan kadınlarımıza en üst noktada destek olma noktasında gayret gösteren Kadın Meclisini tebrik ediyorum” dedi. Ayrıca Başkan Zolan, kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kadın Meclisinin çalışmalarına tam destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

KADINLARIN EĞİTİMLİ VE GÜÇLÜ OLMASI ÇOK ÖNEMLİ
Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise yaptığı konuşmada, Kadın Meclisinde görev alan Bilsen Özen ve tüm gönüllülere verdikleri emek için teşekkür etti. Ök, “Toplumda gerçekten biz kadınlara çok büyük görevler düşüyor. Kız çocuklarını yetiştiren de, erkek çocuğunu yetiştiren de annedir. O yüzden biz kadınların eğitimli ve güçlü olması çok önemlidir. Önemli olan bilgi sahibi olmamız ve buna ulaşamayan kadınlarımıza ulaşmamız. Onlar da sizin sayenizde, doğru örneklerle olacak. Kadın Meclisi genel kurulunun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu