REKLAMI GEÇ

Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı

Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, yeni yönetim ile ilk yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi. 2015 yılının çok verimli geçtiğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, 2016’nın daha üretken bir yıl olacağını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2015 Salı, 13:14

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi; Genç, Engelli ve Kadın meclislerinin olağan genel kurullarını tamamlamasının ardından ilk yürütme kurulu toplantısını yaptı. Toplantıya Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkan Vekili İlkay Şahin Çağırıcı, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör ve Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Buldan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Öznur Tuncay, Milli Eğitim Müdür Yardımcı Ragıp Çelik, TMMOB Temsilcisi Mehmet Sarıca, Esnaf Odası Temsilcisi Saim Sücüllü ve Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, toplantıda yaptığı konuşmada, 2015 yılının çok verimli geçtiğini, 2016’nın daha üretken bir yıl olacağını söyledi. Değirmenci, “Bizim bir hedefimiz var. 2016 yılı itibariyle bütün ilçelerimizi ziyaret etmiş olacağız. Yürütme kurulu toplantılarına ilçelerde kurduğumuz kent konseyi başkanlarımızı ve meclis başkanlarımızı da davet edip, Büyükşehir Belediyesi’nin bir şemsiye görevi görmesini sağlayacağız. Hedefimiz 19 ilçemizde de kent konseylerinin kurulmuş olması ve alt meclisleri ile birlikte hazır hale gelmesini sağlamak. Amacımız Denizli’de yaşayan her kardeşimize, her bireyimize kent konseyini tanıtmak ve faaliyetlerinden haberdar etmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu