REKLAMI GEÇ

Kent Konseyi’nden Barış Pınarı Harekatına destek

Kent Konseyi’nden Barış Pınarı Harekatına destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na tam destek verdi. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Barış Pınarı Harekâtı’nda kahraman Mehmetçiğimizin her zaman yanında olduğumuzu dile getiriyor, ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz” açıklaması yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2019 Cuma, 10:57

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Kent Konseyi’ne bağlı meclislerin yürütme kurulu üyeleri bir araya gelerek Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na tam destek verdiklerini açıkladı.

Başkan Değirmenci Kent Konseyi’nde yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerinin tehditlerini ortadan kaldırmak, topraklarından göç etmek zorunda bırakılan insanlara güvenli bölge oluşturup ülkelerine dönmelerini sağlamak ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak amacıyla Barış Pınarı Harekâtı’nı başlattığını söyledi.

Harekatın Türkiye’nin bekası açısından zorunluluk taşıdığını ifade eden Değirmenci, “Hemen sınırımızın öte yanında oluşturulmak istenen terör koridoru ülkemizin ve necip milletimizin huzuru ve güvenliğini tehlikeye atmaktadır. Barış Pınarı Harekatı ile tüm bölgeye huzur, güvenlik ve esenlik gelmesi adına kahraman Mehmetçiklerimizin kendi canları pahasına mücadele ettikleri gerçeğini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz” dedi.

“ORDUMUZA MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUZ”
“Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi olarak, Barış Pınarı Harekâtı’nda ülkemizin ve Kahraman Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız” diyen Başkan Değirmenci ayrıca “Ülkemizin bekası, bölgenin huzur ve güvenliği adına başlatılan harekâtta ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz. Bu vesile ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu