REKLAMI GEÇ

Kınıklı Mahallesi’ne 245 araçlık kapalı otopark yapılıyor

Kınıklı Mahallesi’ne 245 araçlık kapalı otopark yapılıyor

Denizli genelindeki 8 bölgede otopark yapmak için başlattığı kamulaştırma çalışmalarını bitirme aşamasına gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kınıklı Mahallesi’nde 245 araç kapasiteli kapalı otopark yapımına başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2017 Çarşamba, 13:33

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otopark sorununu çözmek için kent genelindeki 8 bölgede başlattığı kamulaştırma çalışmalarını bitirme aşamasına gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kınıklı Mahallesi’nde 245 araç kapasiteli olacak kapalı otopark yapımına başladı.

Kınıklı bölgesindeki otopark ihtiyacını gidermek ve trafiği rahatlatmak için hazırlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Çamlık Kapalı Otoparkı 1.711 metrekare oturma alanı ve 8.289 metrekare toplam kapalı alana sahip olacak. Bodrum + 4 kat olarak planlanan otopark, 234 normal ve 11 engelli aracı olmak üzere toplam 245 araç kapasiteli yapılacak. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede bodrum kat kolon ve perde imalatı tamamlanırken, tabliye imalatına devam ediliyor.

BAŞKAN ZOLAN’DAN YAĞMUR ALTINDA İNCELEME
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımına başlanan Çamlık Kapalı Otoparkı’nda incelemede bulundu. Başkan Osman Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve beraberindekiler eşlik etti.

Yağmur altında yapılan incelemede çalışanlara kolaylık dileyen Başkan Zolan, inşaatın hızlı bir şekilde tamamlanıp hizmete alınacağını söyledi. Denizli trafiğinde en büyük ihtiyaçlardan birinin otopark olduğunu, bunu gidermek için birçok çalışma yaptıklarını kaydeden Başkan Zolan, otopark yapmak için kent genelindeki 8 bölgede başlattıkları kamulaştırma çalışmalarını bitirme aşamasına geldiklerini kaydederek, bu çalışmanın dışında da otopark yatırımları bulunduğunu ifade etti.

“245 ARAÇ KAPASİTELİ OLACAK”
Kapalı otopark projelerinin birçok bölgede devam ettiğini ve bu ihtiyacı gidereceklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Projelerimiz tamamlandığında şehir içi trafiği daha sürdürülebilir bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bunun için otopark ihtiyacını gidererek trafiği rahatlatmak istiyoruz. Bu kapsamda Kınıklı Mahallesi’nde yapımına başladığımız Çamlık Kapalı Otoparkı inşaatımıza başladık. Bu bölge yoğun trafik akışının olduğu bir yer. Çevrede yoğun bir şekilde bulunan işletmeler nedeniyle de park ihtiyacının hissedildiği bir bölge. Burası tamamlandığında 245 araç kapasiteli katlı otoparkı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı