REKLAMI GEÇ

Kınıklı’ya Gençlik Merkezi müjdesi

Kınıklı’ya Gençlik Merkezi müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üniversite öğrencilerinin de yoğunlukta olduğu Kınıklı Mahallesi’ne Gençlik Merkezi yapacaklarını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2016 Perşembe, 14:09

Büyükşehir Belediye meclisi’nin mart ayı toplantılarının 4. oturumunda Kınıklı’daki Kredi Yurtlar Kurumu karşısında yapılacak Gençlik Merkezi görüşüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gençlik Merkezi’nin yapılacağı alanda imar planı değişikliğine gidileceğini söyleyerek, projeyle ilgili meclis üyelerine bilgi verdi.

denizli-buyuksehir-belediyesi-genclik-merkezi-ic

Pamukkale Üniversitesi çevresinde öğrencilerin gidebileceği sosyal alanların kısıtlı olduğuna dikkat çeken Zolan, “Üniversitemizde 50 binin üzerinde öğrenci var. Yurt bölgesi ve çevresinde de 15 binin üzerinde öğrenci ikamet ediyor. Burada üniversite öğrencilerimizin sosyal amaçlı gidebileceği tek yer kafelerin olduğu bölgeler. Kafeler dışında öğrencilerimizin başka bir tercihi yok. Zamanını arkadaşları ile değerlendirmek isteyen öğrencimiz sadece buralarda zamanını değerlendirebiliyor. Öğrenicilerimiz için tabi ki kafeler de bulunacak ancak biz farklı alternatif sosyal alanların da burada yer almasını istiyoruz” dedi.

ÇOK FONKSİYONLU OLACAK
Gençlik Merkezi’nin çok fonksiyonlu olacağını ifade eden Zolan, “Gençlik Merkezi’nin en alt katında 250-300 kişiyi ağırlayabilecek bir salon yapacağız. Toplantı salonunun üst katında kafelerin yer aldığı bir kat olacak. Kafelerin bulunduğu katın üzerinde de kütüphane inşa edeceğiz. Burada geniş bir kütüphane planlıyoruz. Bir üst katta da atölye odalarımız yer alacak. Bu odalarda da Genç Denizli’de olduğu gibi, öğrencilerimizin ilgi alanlarına yönelik resim, müzik, tiyatro, hat sanatı ve fotoğrafçılık gibi hobilerini gerçekleştirecekleri kulüpler olacak. Ayrıca en üst katta fitness salonu yer alacak” diye konuştu.

“GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”
Zolan, Gençlik Merkezi inşaatına bu yıl başlayıp en kısa sürede tamamlayacaklarını, gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğe sahip çıktıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Mustafa Keskin   -  Bağlantı 18 Mart 2016, 09:58

Park olarak kalsa daha iyi değil miydi?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu