REKLAMI GEÇ

Dikkat! Kar geliyor. 13 ilçe etkilenecek

Dikkat! Kar geliyor. 13 ilçe etkilenecek

Kış mevsimini iyiden iyiye hisseden Denizli için yeni bir kar uyarısı geldi. Meteoroloji Müdürlüğü, Denizli’nin birçok ilçesinin salı günü kar yağışının etkisi altında olacağını duyurdu. Merkez ilçelerde ise yağmur var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2018 Pazar, 10:27

Denizli, kısa bir aranın ardından yeniden kar yağışının etkisi altına giriyor. Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre pazar ve pazartesi günlerini parçalı bulutlu bir havanın etkisinde geçirecek olan Denizli’de salı günü kar var.

13 İLÇEDE KAR VAR
Denizli’nin 13 ilçesi salı günü sabah saatlerinden itibaren kar ile karşılayacak. Karın beyaz örtüyle kaplayacağı ilçeler Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas olacak. Beyağaç, Buldan ve Honaz’da ise kar yağmurla karışık yağacak.

Kar 13 ilçeyi salı günü etkisi altına alırken, 6 ilçede çarşamba günü de kar görülecek. Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre Honaz, Serinhisar, Bozkurt, Çivril, Çardak ve Baklan’da kar yağışı çarşamba günü de devam edecek.

CANKURTARAN’A DİKKAT!
Kış koşullarının trafiği felç ettiği Cankurtaran bölgesi için de uyarı geldi. Kar yağışının ardından Denizli-Antalya Karayolu, Cankurtaran, Serinhisar ve Acıpayam güzargahında sürücülerin dikkatli olmaları istendi.

MERKEZ İLÇELERDE YAĞMUR
Denizli’nin geneli salı günü kar yağışının etkisi altına girerken, merkez ilçeler Pamukkale ve Merkezefendi ile Sarayköy’de ise yağmur var.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu