REKLAMI GEÇ

KOBİ Anadolu Denizli’de buluşuyor

KOBİ Anadolu Denizli’de buluşuyor

Türk Telekom Grubu’nun, iş dünyasındaki yeni fırsatları ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla düzenlediği ‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’nın dördüncüsü Denizli’de gerçekleştirilecek.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2015 Pazartesi, 14:52

Türk Telekom Grubu’nun, teknolojideki gelişmeleri ve iş dünyasının yeni dinamiklerini KOBİ’lere aktarmak amacıyla hayata geçirdiği ‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’nın dördüncüsü salı günü Denizli’de yapılacak.

Etkinlik öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Denizli Türk Telekom İl Müdürü Osman Karakaş ve Türk Telekom Grubu KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek buluşma hakkında bilgi verdi.

Etkinlikte, yeni nesil iş yapış biçimleri, dönemin yükselen değeri e-ticaret gibi konuların işleneceği KOBİ Dolu Anadolu Denizli buluşmasında, ‘Markalar, Vizyonerler ve Trendler’ ile ‘Sürdürülebilirliğin Teminatı; Yeni Girişimler, Teknoloji, Inovasyon ve E-ticaret’ başlıklı paneller gerçekleşeceği belirtildi. Ayrıca, bölge ekonomisinin başlıca markaları başarı hikâyelerini katılımcılarla paylaşacak.

Müşteri odaklı yaklaşımları ile KOBİ’lerin sabit ses, geniş bant ve mobilde tüm iletişim ihtiyaçlarını tek noktadan karşıladıklarını belirten Türk Telekom Grubu KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, “KOBİ’lerimiz, sağladıkları istihdam ve gerçekleştirdikleri yatırımlarla ülke ekonomisinin lokomotifi sayılıyor. Türk Telekom Grubu olarak biz de KOBİ’lerimizin sahip olduğu gerçek potansiyeli ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Onlara yalnızca bugüne değil, yarına da hazır olmalarını sağlayacak yeni nesil çözümler sunmaya odaklanıyoruz. Türk Telekom Grubu’nun sunduğu iletişim teknolojilerini kullanan yeni nesil şirketler, daha fazla kazanmanın kapılarını aralıyor; tasarruf sağlıyor, gelirlerini artırıyor, işletme risklerini azaltıyorlar” dedi.

DENİZLİ’DE 4.5 G İLETİŞİMİ
Denizli’nin 2016 Mart ayından sonra 3G ve 4.5G hızının yüzde 100 olacağını aktaran Denizli Türk Telekom İl Müdürü Osman Karakaş, “ Denizli merkezinde fibere dönüşe başlamıştık ve sonra mola vermiştik. Mola verdiğimiz sıralarda 8 iletişimi zor yapılan ilçemizde dönüşüm yaptık ve 4 büyük ilçemizde de dönüşüme başladık” dedi.

Türk Telekom, TTNET ve Avea’nın tüzel kişiliklerini bozmadan bir araya geldiğini ifade eden Karakaş, imzalanan 4. 5 G ile Denizli’de 2016 Mart ayından itibaren 3G ve 4.5G’nin yüzde 100 çekim gücü olacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu