REKLAMI GEÇ

Koruma kurulu hükümlüler için toplandı

Koruma kurulu hükümlüler için toplandı

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından 3 ayda bir gerçekleştirilen koruma kurulu toplantısı, Denizli Çalışma ve İş Kurumunun da katılımı ile Denetim Serbestlik Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2014 Pazartesi, 15:52

Cezaevlerinden tahliye olan eski hükümlüler ile suç mağdurlarının durumlarından kaynaklı sosyal ve ekonomik problemlerinin giderilmesi doğrultusunda yapılan toplantıya Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Kara başkanlık etti. Toplantıya, Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Dönmezkuş, Denizli Denetim Serbestlik Müdürü Mustafa Osan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferudun Giresun, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Kıvrak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Sevtap Nebiçavuşoğlu ve kurul üyeleri katıldı.

3 ayda bir gerçekleştirilen toplantıda, Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezleri ile Koruma Kurulları yönetmeliğinin kapsamı ve açılımı ile kurula başvuruda bulunan eski hükümlülerin iş ve sosyal yardım durumları değerlendirildi. Başvuruda bulunan eski hükümlülerin iş durumları Çalışma ve İş Kurumu tarafından, sosyal yardım durumları ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından masaya yatırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu