REKLAMI GEÇ

Kurumlara 20 maddelik kurban talimatı

Kurumlara 20 maddelik kurban talimatı

Vali Şükrü Kocatepe, 15 kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla oluşturulan Kurban Hizmetleri Komisyonu topladı. Alınan kararlar 20 maddede toplanarak, ilgili kurum ve kuruluşlara alınması gereken önlemlerle ilgili talimat verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2015 Perşembe, 10:34

Kurban Hizmetleri Komisyonu, Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında toplanarak, Denizli’de kurbanlık alım satımlarının sağlıklı ve güvenli bir ortamda yapılmasını sağlamak amacıyla alınacak önlemleri görüştü. 

kurumlara-kurban-pazari-talimati-ic
Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mürşit Kuyumcu, İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, Et ve Süt Kurumu Denizli Kombina Müdürü Mustafa Kıraç, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Temsilcisi Firdevs Akbaş Vayvada, Orman ve Şu İşleri Şube Müdürlüğü Temsilcisi Mazlum Balçık, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve Türkiye Diyanet Vakfı Denizli Temsilcisi Ahmet Gazi katıldı.

Vali Kocatepe, bu toplantıda, vatandaşların kurbanlıklarının temininden kesimine kadar olan süreçte alınması gereken tedbirleri belirlediklerini söyledi. Kocatepe, “Vatandaşlarımıza kurban hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde ulaştırılması, kurbanlıkların satış yerlerine giriş çıkışı, satışı, kesimi ve hijyeni konularında sıkıntı yaşamaması amacıyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli tedbirlerin alınmasını ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini istedik” dedi.

KURUMLARA UYARI
Toplantıda, kurban kesim yerlerinin belirlenmesinden satış ve kesim yerlerinin denetlenmesine kadar yapılması gereken tüm tedbirler alındığını ifade eden Vali Kocatepe, ilgili kurum ve kuruluşları 20 maddeden olaşan komisyon kararlarını eksiksiz uygulamaları konusunda uyardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu