REKLAMI GEÇ

Kutlu Doğum Haftası başladı

Kutlu Doğum Haftası başladı

Hz. Muhammed’i anmak için her yıl Nisan ayında düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” başladı. Denizli İl Müftülüğü hafta boyunca etkinlikler düzenleyecek.

/ DENİZLİHABER / 14 Nisan 2014 Pazartesi, 13:47

Denizli İl Müftüsü Veysel Çakı, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleriyle ilgili bilgi verdiği basın toplantısında,haftanın bu yıl da dolu dolu geçeceğini belirtti. Çakı, “Denizli Müftülüğü olarak bu yıl ki kutlama programımızı hazırladık. Bir hafta boyunca ilimizde çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi.

Gündem “Din ve Samimiyet”
Kutlu doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bir gündem belirlendiğini ifade eden Çakı, “Bu yılki gündem Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ‘Din ve Samimiyet’ olarak belirlendi. Denizli İl Müftülüğü olarak da bu yıl yine dolu dolu bir etkinlik programı hazırladık. İlk programımız bugün akşam yöremizin yetiştirdiği önemli kişilerden Prof. Doktor Mustafa Cevat Akşit’in EGS Park Kongre ve Kültür Merkezi’nde vereceği konferans ile başlayacak” diye konuştu.

Müftü Çakı, Halk Eğitim Merkezi’nde Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Ülfet Görgülü’nün bayanlara yönelik konferans vereceğini, ayrıca Pamukkale ilçesinde 80 mahallede etkinlikler gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu