REKLAMI GEÇ

Kuvvetli lodos geliyor, soba zehirlenmesine dikkat

Kuvvetli lodos geliyor, soba zehirlenmesine dikkat

Denizli, yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren kuvvetli lodosunu etkisi altına girecek. Saatteki hızı zaman zaman 50 kilometreye kadar yükselmesi beklenen lodos hayatı olumsuz etkileyecek. Özellikle karbonmonoksit ve doğalgaz zehirlenmelerine karşı dikkat.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2016 Salı, 10:56

Meteoroloji Müdürlüğü Denizli için kuvvetli lodos uyarısı yaptı. 10 Şubat Çarşamba günü sabah saatlerinde başlaması beklenen kuvvetli lodos, gün boyu etkisini sürdürecek.

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre lodosun saatteki hızı 30-50 kilometre aralığında gerçekleşecek. Özellikle ilçelerde etkili olması beklenen lodos hayatı olumsuz etkileyecek.

ZEHİRLENMELERE DİKKAT
Lodos nedeniyle soba ve doğalgaz zehirlenmelerine karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağıran Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, saatteki hızı 50 kilometreye kadar yükselmesi beklenen lodosun tedbir alınmaması halinde zehirlenmelere yol açabileceğini bildirdi.

ÇATI UÇMASI VE AĞAÇ DEVRİLMESİ DE RİSK
Lodosun il merkezi ve ilçelerde yüksekten düşme, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzlukları da yaratabileceğine dikkat çeken yetkililer, vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu