REKLAMI GEÇ

LAODİKYA ANTİK KENTİ MİSAFİRLERİNİ BÜYÜLEDİ

LAODİKYA ANTİK KENTİ MİSAFİRLERİNİ BÜYÜLEDİ

İklim Değişikliği Eylem Planı için Denizli’ye gelen misafirler Laodikya’yı ziyaret etti, antik kente haran kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2019 Cumartesi, 11:57

Büyükşehir Belediyesi’nin İklim Değişikliği Eylem Planı için Denizli’ye gelen yerli ve yabancı uzmanlar antik kent Leodikya’yı ziyaret etti.

Denizli İklim Değişikliği Eylem Planı Tanıtımı ve Proje Kapanış Programı’nın galası yapıldı. Anemon Otel’de düzenlenen galaya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Uzmanı Ceyhan Çiçek, Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye Direktörü Rıfat Ünal Sayman, davetliler ve programa yurt içinden ve yurt dışından gelen çok sayıda uzman katıldı. Kapanış programında, İklim Değişikliği ile Mücadele, İklim Değişikliği Azaltım ve İklim Değişikliği Uyum konularının ele alındığı ifade edilirken, Denizli İklim Değişikliği Eylem Planının önümüzdeki günlerde belediyenin resmi internet sitesinde paylaşılacağı kaydedildi.

Gala gecesinde ayrıca misafirler için Denizli’ye ait halk oyunları sergilendi. Programın sonunda ise Meclis Başkanvekili Değirmenci, proje ekibine teşekkür belgesi verdi. İklim Değişikliği Eylem Planı Kapanış Programı için Denizli’ye gelen misafirler gala programı öncesi ise Denizli’nin dünyaca ünlü antik kentlerinden olan Laodikya’yı ziyaret etti. Laodikya Antik Kenti’ni gezerek, bölgenin tarihi geçmişi hakkında bilgi alan konuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu