REKLAMI GEÇ

LEZZET DURAĞI: SEYİDOĞLU

LEZZET DURAĞI: SEYİDOĞLU

İstanbul Laleli’den tüm dünyaya yayılan Seyidoğlu, klasik kahvaltıdan menemene, çorbadan sıcak yemeklere, salatadan pizzaya, baklavadan çikolataya onlarca lezzet çeşidini Denizlililerin beğenisine sunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2015 Cuma, 09:39

Birbirinden farklı damak tatlarıyla sektörün en büyükleri arasında bulunan Seyidoğlu, artık sadece tatlı değil, yemek ve diğer beslenme ürünleriyle de dikkati çekiyor. Seyidoğlu, Çamlaraltı Mahallesi’nde açtığı 61. şubeyle lezzetlerini Denizlililer le de buluşturdu.

LALELİ’DEN BAŞLAYAN YOLCULUK
Seyidoğlu, yürüyüşüne Laleli’de başladı. Laleli’den sonra ikinci şubesini 1958’de Büyük Reşit Paşa Caddesi’nde açan, bunlara 1970’li yıllarda Bakırköy ve Kadıköy şubelerini ekleyen Seyidoğlu, 1980’li yıllarda üretim tesislerini de büyüttü. Mevcut tesise ilave olarak Güngören’de daha büyük bir tesis kuruldu. Böylece Seyidoğlu, baklava ve kadayıfın yanı sıra helva, reçel ve lokum üretimine girerek, tatlı sektöründe bir gıda devi konumuna geldi. Halen Beylikdüzü’nde 2 bin 400 metrekarelik kapalı alana sahip imalathane ve fabrika satış mağazasını da bünyesinde bulunduran Seyidoğlu, modern tesislerde hijyenik koşullarda üretim yapıyor.

LEZZETLERİNİ YURT DIŞINA DA TAŞIDI
Türk damak tadını yurt dışına da taşıyan Seyidoğlu, İspanya’dan ABD’ye Avustralya’dan Dubai’ye, Almanya’dan Katar’a birçok ülkeye baklava ihracatı gerçekleştiriyor. Dünya üzerinde 60 noktaya ulaşan Seyidoğlu lezzetleri 61. Mağazasını “SEYİDOĞLU A’LA” olarak açarak Denizlililerin hizmetine sundu. Seyidoğlu, önümüzdeki dönemde ihracatını artırmanın planlamalarını da yapıyor.

DENİZLİ ŞUBESİNDE YOK YOK
Denizli şubesini Çamlaraltı Mahallesi 6108 Sokak No 18/A ‘da hizmete açan Seyidoğlu, sunduğu onlarca çeşit ürünler sadece tatlıda değil, yemekte de iddialı olduğunu ortaya koydu. Özel “Seyidoğlu reçeteleri”  ile hazırlanan menüler enfes lezzetlerle öğle ve akşam yemeklerinde sizleri bekliyor. Seyidoğlu’nda keyifle sabah kahvaltısı da yapabilirsiniz.

ic-1

KAHVALTIDA NELER VAR
Çamlaraltı Mahallesi’ndeki Seyidoğlu’na geldiğinizde; yine özel “Seyidoğlu reçeteleri” ile hazırlanan, menemenden omlete, yumurta çeşitlerinden farklı tatlardaki tostlara, açmadan sandviçe, poğaçadan kaşar ve peynirli simide, klasik kahvaltıdan sıcak kahvaltı tabağına kadar farklı seçeneklerle keyifli bir kahvaltı yaparak güne başlayabilirsiniz. Hafta sonlarında zengin açık büfe de farklı bir seçenek olarak sunuluyor.

ic-2

ARA SICAKLAR
Seyidoğlu’nda ara sıcak olarak menüde; elma dilim patates, parmak patates, frunkfurter, gözleme çeşitleri, sigara böreği, paçanga böreği, nugget ve soğan halkası yer alıyor.

ic-3

ÇORBA ÇEŞİTLERİ
Seyidoğlu’nda ana yemekler öncesinde brokoli, domates, ezogelin, kremalı mantar, kremalı sebze, mercimek veya şehriyeli tavuk çorbası içebilirsiniz.

ic-4

ANA YEMEKLER
Kendinize ve dostlarınıza yemek ziyafeti çekmek isterseniz; Ali nazik veya biberiyeli kuzu pirzola siparişi verebilirsiniz. Darülziyafe köfte, et fajita, tavuk fajita, hünkar beğendi, kremalı tavuk da seçenekler arasında yer alıyor.

Birbirinden lezzetli mahmudiye, Osmanlı saray köfte, saltanat köfte, Seyidoğlu kebap, soya soslu tavuk, şinitzzel, tavuk pirzola, tavuk şişin tadına da bakabilirsiniz.

ic-5

SALATALAR
Yemeğinizin yanında salata olarak Akdeniz, çoban, gavurdağı, ızgara hellim, parça etli akdeniz, roka , sezar ve ton tondan birini tercih edebilirsiniz.

ic-6

MAKARNALAR
Seyidoğlu’nun menüsünde makarna çeşitleri de yer alıyor. İşte onlardan bazıları: Alfredo soslu fettucine, geleneksel ev mantısı, Napoliten soslu spagetti, pennearabiatta, şefin special mantısı ve tre formaggi tortellini.

ic-7

PİZZALAR
Özellikle gençlerin vazgeçemediği pizzalar da unutulmamış Seyidoğlu’nda… A la turka, beef, margarita, meksikano, QuattroFormaggi, tuna fish ve Turkish seçim yapabileceğiniz pizza çeşitleri.

ic-8

EKMEK ARASI VE  SANDVİÇLER
Seyidoğlu’nda ekmek arası ve sandviç çeşitleri de bolca bulunuyor. Açma sandviç, beyaz peynirli sandviç, hamburger, cheeseburger, chickenburger, jambonlu sandviç, klasik sandviç, panini etli, panini tavuklu, ton balıklı sandviç, tortilla et dürüm, tortilla tavuk dürüm ve vejeteryan sandviç seçenekler arasında yer alıyor.

ic-9

TATLI VE DİĞER ÇEŞİTLER
Baklava, börek, kurabiye, çikolata, menü, lokum, pasta ve yöresel lezzetler, Seyidoğlu’nda bulabileceğiniz diğer ürünler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu