REKLAMI GEÇ

Lise Bulvarı’nda çarşamba krizi çözüldü

Lise Bulvarı’nda çarşamba krizi çözüldü

Mehmetçik Mahallesi’nde kurulan Çarşamba Pazarı nedeniyle sağlı-sollu çift sıra parklar nedeniyle çile haline gelen Lise Bulvarı’na emniyet eli değdi. Uzun süredir devam eden ve kangren haline gelen bulvarda park krizine nihayet müdahale edildi, yolun askeriye tarafına dubalar yerleştirildi, çift yönlü park önlendi. Bu sayede bulvardaki çile yıllar sonra ortadan kaldırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2016 Çarşamba, 11:49

Denizli’nin en önemli ana arterlerinden biri olan Lise Bulvarı’nda uzun süredir her çarşamba günü ortaya çıkan park krizi, hem bölgede yaşayan vatandaşları, hem de bulvarı kullanan sürücüleri canından bezdirmişti. Zaman zaman denizlihaber.com’un da gündeme taşıdığı bulvarda sağlı-sollu park krizi her çarşamba günü bölgenin kabusu olmaya devam etti.

denizli-lise-caddesi-carsamba-pazari-park-mudahale-1

NİHAYET MÜDAHALE EDİLDİ
Israrlı haberler ve bölgeden gelen şikayetler üzerine Emniyet sonunda harekete geçti ve uzun süre sonra ilk kez çarşamba günü Lise Bulvarı üzerinde farklı başladı.

Sabah erken saatlerde kurulan pazara vatandaşların alışveriş için gelmeye başlamasıyla bölgede önlem alan trafik ekipleri, yolun askeriye tarafından kalan bölümünü dubalarla kapattı ve park yapılmasını önledi.

denizli-lise-caddesi-carsamba-pazari-park-mudahale

TRAFİK POLİSLERİ NÖBETTE
Lise Bulvarı’nı geçilmez kılan çift yönlü parkın önüne geçen trafik polisleri her ihtimale karşı bölgeden ayrılmadı, dubalara rağmen park etmek isteyenlere de müdahale etti. Denizlililer, uzun süreden sonra ilk kez Lise Bulvarı’nda çarşamba krizi yaşamadan yol alabildi.

Yorumlar

ss   -  Bağlantı 28 Nisan 2016, 08:52

HER ÇARŞAMBA OLUŞAN BU KRİZİ ÇÖZDÜKLERİ İÇİN EMNİYETE TEŞEKKÜR EDERİZ.BİR DE DURAK OLMASA BİLE YOLUN ORTASINDA UMARSIZCA 100 MT. DE BİR DURABİLEN HER AN HER DAKİKA TRAFİĞİ AKSATAN TRAFİKTE KUYRUK OLŞTRAN MİNİBÜSLER İÇİN DE AYNI ŞEYİ YAPABİLSEK KEŞKE

taner   -  Bağlantı 27 Nisan 2016, 18:28

Orduevi karşısındaki emlakçıların da çift sıra parkı önlenebilse keşke. Haftada bir kere pazara gelen insanlardan çok oraya hergün park eden ve ışıklara yaklaşan trafiği sıkıştıran araçlara ne zaman çözüm bulunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu