REKLAMI GEÇ

LÖSEV’den Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

LÖSEV’den Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

Lösemili Çocuklar Vakfı Denizli Temsilcisi Serpil Demirtaş ve Vakıf üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2014 Cuma, 10:21

Bu yıl 13. Kez hayata geçirilecek olan Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Lösemili Çocuklar Vakfı Denizli Temsilcisi Serpil Demirtaş ve Vakıf üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi Başkanlık makamında ziyaret etti.

Hafta kapsamında yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, “Çok şükür ülkemiz son yıllarda sosyal ve kültürel alanda ilerliyor. Toplumda yaşayan her bireyin devletin imkanlarından yararlanması gerekiyor. Devletimiz ile birlikte özel kuruluşlar ve Sivil Toplum Örgütleri de ciddi görevler üstleniyorlar. LÖSEV de ülke genelinde ciddi faaliyetleri olan bir kurum. Tabiki gönlümüz hiç ihtiyacın olmamasından yana ama hayatın bir gerçeği var. Sağlık ve hastalık ile birlikte yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Bu bilincin oluşması gerekiyor. Tabiki her insanın en doğal hakkı yaşamaktır. Bu güzel çocuklarımızın tedavilerinin yanı sıra iyi bir şekilde eğitim imkanının da verilmesi gerekir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizler kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın hepsine destek olmak zorundayız. İnsanların en değerli varlıkları hiç kuşkusuz sağlıklarıdır. Bizler de bu bilinç ve sorumluluk ile ilimizde yapılması gereken çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

LÖSEMİ İLE SAVAŞAN ÇOCUKLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM

Denizli’de kayıtlı 90 Lösemi hastasının olduğunu kaydeden Lösemili Çocuklar Vakfı Denizli Temsilcisi Serpil Demirtaş, “Cesur yüreklerin bu zor savaşı tek başına kazanmaları mümkün değil. Bu zorlu savaşta yalnız kalmadıkları sürece çocuklarımız korkularını yenerek bu hastalığı yeneceklerine inanabilir. Lösemi ile savaşan çocuklarımızı yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu