REKLAMI GEÇ

Meclis saatlerine Başbakan ayarı

Meclis saatlerine Başbakan ayarı

Pamukkale ve Merkezefendi Belediye Meclis toplantılarına Başbakan ayarı yapıldı. Erdoğan’ın yarın 17:00’da yapacağı miting nedeniyle yarınki meclis toplantıları erken saatlere çekildi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2014 Pazartesi, 18:03

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden dolayı yarın Denizli’ye yapacağı ziyaret ve mitinge göre belediye meclis toplantısı saatleri ayarlandı.

Temmuz ayı toplantılarını sürdüren Pamukkale ve Merkezefendi Belediye meclislerinde yarınki birleşim saatleri mitinge göre belirlendi. Pamukkale Belediye Meclisi’nin yarınki toplantısı saat 15:00, Merkezefendi Belediye Meclisi’nin toplantısı ise 13:00 olarak tespit edildi.

Toplantılara Başbakan ziyareti ayarı yapılması, muhalefetin esprili eleştirilerine neden oldu. Önergenin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından bir açıklama yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın ilimizde yapacağı mitingden dolayı meclis toplantımızın erken yapılmasını istedik. Muhalefet partilerinin de oyları ile oy birliği ile kabul edildi. Şayet ileride onların da böyle bir durumu olursa biz de gereken hassasiyeti gösteririz” dedi.

PREFABRİK YASAKLANIYOR

Öte yandan, Pamukkale Belediye Meclisi kent siluetini korumak adına önemli bir karara imza attı. Pamukkale İlçesi sınırları içerisinde yer alan ticarethanelere ek olarak prefabrik, çelik sistem veya sökülüp takılabilir yapıların kullanılması yasaklandı. Karar doğrultusunda bir açıklama yapan İmar Komisyonu Başkanı Nihat Akın, “Bu tür eklenti yapmak isteyen iş yeri sahipleri hazırlayacakları proje ile belediyemize başvuracak. Projeler Kent Estetiği Koruma Komisyonu’nda değerlendirilecek ve ona göre karar alınacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu