REKLAMI GEÇ

Meteoroloji’den kar uyarısı

Meteoroloji’den kar uyarısı

Meteoroloji Denizli için ciddi kar uyarısı yaptı. Cumartesi günü tüm ilçelerde etkili olacak kar, pazar günü kent merkezine ulaşacak. Yoğun kar beklenen Denizli’de vatandaşların önlem almaları istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2019 Perşembe, 15:35

Meteoroloji Müdürlüğü hafta sonu için ciddi kar uyarısı yaptı. Önümüzdeki hafta da devam etmesi beklenen kar yağışı önce ilçeleri vuracak.

MERKEZ VE SARAYKÖY DIŞINDA TÜM İLÇELERDE ETKİLİ OLACAK
Yoğun kar önce ilçelerde etkili olacak. Merkez ilçeler ve Sarayköy dışındaki tüm ilçeler, Cumartesi günü yoğun kar yağışının etkisi altına girecek. 4 gün boyunca devam edecek karın, ilçelerde hayatı olumsuz etkilemesi bekleniyor.

PAZAR GÜNÜ MERKEZE GELİYOR
Uzun süredir etkili kar almayan, kısa süre önce az da olsa beyaza bürünen merkez ilçeler Pamukkale ve Merkezefendi ile Sarayköy pazar günü yoğun kar yağışının etkisi altına girecek.

METEOROLOJİ’DEN UYARI
Yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle Meteoroloji’den de uyarı geldi. Cumartesi ilçeler, pazar günü de merkezde başlayacak yoğun kar yağışının olumsuz etkilerinden kurtulmak için vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

KRİTİK NOKTALARA DİKKAT!
Her kar yağının ardından Denizli’nin en kritik noktası olan Denizli-Antalya Karayolu, Cankurtaran ve Serinhisar bölgesi yine büyük önem taşıyacak. Bu yolu kullanacak sürücülerin Cumartesi gününden itibaren dikkatli olmaları istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu