REKLAMI GEÇ

Mevlüt Demir’e bir destek de, muhtarlardan…

Mevlüt Demir’e bir destek de, muhtarlardan…

Denizlili muhtarlar Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti. Alanyaspor forması ile ilgili Demir hakkında çıkarılan söylemlere itibar etmediklerini söyleyen muhtarlar, “Müdürümüzü biz çok iyi tanıyoruz. Ona haksızlık edildiğine inanıyoruz” dediler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2019 Çarşamba, 12:24

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizlili muhtarları ağırladı. 11 mahalle muhtarı Demir hakkında Alanyaspor forması ile yapılan haksız söylemlere inanmadıklarını ve Mevlüt Demir’in yanında olduklarını söylediler.

“Sayın Müdürümüzün Alanya’ya ve Alanyaspora olan aşkını bilmeyen yoktur” di,yen muhtarlar, “Bizlerde Onun sayesinde Alanya’yı bir Yurt, bu kadim beldeyi kendimize kardeş şehir bildik, hal böyleyken üniversite öğrencilerinin masumane ve fedakarane çabaları ile bastırdıkları bir forma üzerinden Sayın Müdürümüzün bu kadar üzerine gidilmesini doğru bulmamakla birlikte, Alanya’nın ve Ülkemizin yetiştirdiği bir Devlet Adamı’nın bu şekilde kasıtlı yıpratılmasını üzüntüyle izlemekteyiz” dediler.

Emniyet Müdürü Demir ise muhtarların destek ziyaretlerinden mutlu olduğunu belirtip, “Muhtarlık hem Milleti hem de Devleti temsil etme gibi önemli bir görevi deruhte etme makamıdır. Bu bağlamda Devletin halkla en sıcak temas noktası, devletin güler yüzü ve şefkat eli, halkın yönetime katılımının en önemli aracıdır. Sizler, bu demokrasi nimetimizin ilk basamakları, vatandaşa en yakın yerler olarak görev yapıyorsunuz. Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olmak gerçekten rütbelerin en büyüğüdür. Üzerinizde böyle ulvi bir sorumluluk var. Bizlerinde görevi Sizlerden gelen talepler doğrultusunda canla başla çalışarak “Huzur Kenti Denizli” Sloganımızı, iddiamızı hedefimizi çok daha iyi yerlere taşımak olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu