REKLAMI GEÇ

Mezarlıklara bayram bakımı

Mezarlıklara bayram bakımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi il genelindeki toplam bin 30 mezarlığın temizlik işlerini tamamladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2014 Salı, 15:03

Denizli Büyükşehir Belediyesi, özellikle Ramazan Bayramı öncesi Denizli merkez, ilçeler ve mahallelerde bulunan tüm mezarlıkların bakım ve onarımına yoğunluk verirken, temizlik çalışmalarını tamamladı.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından büyükşehir statüsü kazanan Denizli’de toplam bin 30 mezarlık Denizli Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçerken, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri vatandaşların bayramda mezarlık ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri için temizlik çalışmalarını bitirdi. Kent genelindeki bin 30 mezarlığın temizlik çalışmasını tamamlayan ekipler, acil bakım ve onarım yapılması gereken mezarlıkları da belirleyerek çalışmalarına başladı. Mezarlıklardaki acil olarak yapılması gereken duvar, tel örgü çekilmesi gibi aksaklıkların yıl sonuna kadar tamamlanacağı ifade edilirken, rutin onarım çalışmalarının bir sonraki yıl da süreceği kaydedildi.

Mezarlıklardaki çalışmaları hızla sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri daha önce olduğu gibi ücretsiz defin hizmetlerinin de aksamadan sürmesi için tüm önlemleri aldı.
Büyükşehir olmadan önce kent merkezi ile sınırlı kalan ücretsiz defin hizmetleri ise Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 94 kişilik ekiple artık en Denizli’nin tamamına veriliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu