REKLAMI GEÇ

MHP adayı İpek, 79 projesini açıkladı

MHP adayı İpek, 79 projesini açıkladı

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, seçilmesi durumunda uygulayacağı 79 projeyi açıkladı ve rakiplerine “vizyon kent nasıl olurmuş herkese göstereceğiz” diye seslendi.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2014 Cuma, 18:01

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, projelerini açıkladığı basın toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ile 19 ilçe belediye başkan adayı ve çok sayıda partili katıldı.
mhp-denizli-buyuksehir-ali-ipek-79-proje-ic-1-jpg

İPEK 79 BÜYÜK PROJESİNİ AÇIKLADI
“Büyükşehir’e büyük projeler yakışır” diyerek yola çıktıklarını belirten İpek, Denizli için “vizyon kent” denildiğini, ancak köylerin içler acısı durumunun bunu doğrulamadığını, seçilmeleri durumunda uygulamalarıyla vizyon kentin nasıl olacağını herkese göstereceklerini, projeleri hazırlarken modern bir Denizli ile birlikte insanların refah düzeyini ve mutluluğunu artırmayı hedeflediklerini söyledi.

HODRİ MEYDAN
Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı OsmanZolan’ın bir TV programında kendisiyle ilgili dosyalarınbulunduğu iddiasını yanıtlayan İpek, “Açıklamazsan namertsindir. Siz kendi dosyalarınıza sahip çıkın. Biz elimizdeki dosyaları açıklarsak, Silivri’den çıkamazsınız. İnsan biraz saygılı olur” ifadesini kullandı.
mhp-denizli-buyuksehir-ali-ipek-79-proje-ic-2

32 BİNİN SIRRINI AÇIKLADI
MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, seçildiğinde uygulamayı taahhüt ettiği 79 büyük projesi arasında yer alan 32 bin kişilik stadyum ile ilgili şunları söyledi:
“AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Zolan 222 projesini açıklamış. 2004 yılından beri iktidar olan bir belediye başkanı 222 proje hazırlıyorsa, demek ki 10 yıldan beri Denizli’ye hiçbir şey yapılmamış. Ayrıca bizim projelerimizi de çalıyorlar. Örneğin biz ‘32 bin kişilik stadyum yapacağı’ dedik. Hemen 40 kişilik stadyum diye 222 proje içerisine dahil ettiler. Ancak bizim 32 bin dememizin bir nedeni vardı. Yani 40 bin kişilik olması bir anlam ifade etmiyor. Tabi onu algılayamadılar. Avrupa ve Dünya Kupası maçlarının oynanabilmesi için 30 bin kişilik stadyum yeterli. O da Denizli’ye yeter. O nedenle biz projemizi hazırlarken 32 bin olarak belirledik.”
ali-ipek-kimdir-anons

İŞTE İPEK’İN PROJELERİNDEN BAZILARI
MHP Adayı İpek’in açıkladığı79 projeden bazıları şöyle:
Kaleiçi,Bayramyeri ve Çınar projesi, hafif raylı sistem, yaşlı, engelli ve öğrencilerin başta ulaşım olmak üzere pek çok belediye hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabileceği Kart 20, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinin yanı sıra doktor sıkıntısı çeken diğer 17 ilçede kurulacak Özel Semt Hastaneleri, Melek Pazarı, Tekstil Kent, Çok Amaçlı Fuar Alanı, DelikliçınarKent Meydanı, Denizlispor Üniversitesi, Denizli Kültür Sarayı, Denizli Evleri, STK Merkezi ve Döner Kule,Hayvanat Bahçesi, Kent Hayvanları Misafirhanesi, Muhtar Konakları, Hobi Bahçeleri ile Külliye,Botanik Bahçesi, Kentsel Dönüşüm ve Dar Gelirliler İçin Konut, Horoz Arena, Futbol Sahaları, Spor Kompleksleri, Denizli Hipodromu,Golf Turizmi, Uluslararası Tenis Turnuvası ve Tenis Kortu, Havaalanı, Termal Sağlık Merkezi, Fun City.
mhp-denizli-buyuksehir-ali-ipek-79-proje-ic

“ADAYLAR MAL VARLIĞINI AÇIKLASIN”
Bu arada MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan da belediyelerin her şeyden önce şeffaf olması gerektiğini ifade ederek, adayların mal varlığını açıklamasını istedi. Ayhan, “Özellikle ikinci ödem aday olanlar mal varlığını açıklamalıdır. Eğer şeffaf yöneticilikten bahsediyorsak, bunu adayların mal varlığını açıklamasıyla başlanmalıdır. Belediye başkanları, adayken, başkanlığı bırakırken mal varlığını açıklamak zorundadır” diye konuştu.
twit face

“KES-YAPIŞTIR YAPMIŞLAR”
MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri de “Siyasi partilerin belediye başkan adayları da projelerini açıkladı. Projeleri baktığımızda, uygulanabilirliği olmayan projeler olduğunu görürsünüz. Bir yerlerden görüp kes-yapıştır yapılarak hazırlanmış projeler mevcut. Proje hazırlanırken, belediye bütçesi dikkate alınarak hazırlanmalı. En önemlisi de o projenin Denizli halkı için ne kadar yararlı olabileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Adaylarımızın projelerinin geç hazırlamasının bir nedeni de budur. Projeler titizlikle incelenmiş, uygulanabilirliği araştırılmış ve belediye bütçesi göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu