REKLAMI GEÇ

Denizli Yeni Çehresine Bizimle Kavuşacak

Denizli Yeni Çehresine Bizimle Kavuşacak

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek ilçe gezileri kapsamında gittiği Buldan Karaköy’de vatandaşlara seslendi.

/ DENİZLİHABER / 5 Şubat 2014 Çarşamba, 13:06

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, ilçe gezilerine devam ediyor. Geçtiğimiz gün Buldan’da Karaköy’e giderek, MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Habib Kızılöz ve çok sayıda partili ile birlikte vatandaşlarla buluşan Ali İpek, ilçe ve köylerin içler acısı bir durumda olduğunu, köylere hiç bir şekilde hizmetin götürülmediğini, mevcut belediyenin köylüleri bir başına bırakmasına rağmen, halen daha Denizli’yi vizyon kent olarak tanıtmaya çalıştığını söyledi.

İLÇE VE KÖYLERDE İSTİHDAM SAĞLANACAK!
Konuşmasında hayvancılıktan çiftçiliğe, tekstilden turizme kadar ilçelere hatta köylere istihdam sağlanacağını söyleyen MHP Büyükşehir Adayı Ali İpek, “Önce insanların yaşam seviyesi yükseltilecek. Tüm köylere kültür merkezleri açılacak. Üreticiye her anlamda destek verilecek. Daha da ötesi ilçelerimize yapacağımız tesisler sayesinde ilçeler arası kültür ve doğa turizmi başlayacak. Bugüne kadar ekonomik imkanı olmayan aileler, hafta sonları televizyon karşısından kalkıp, çoluğu çocuyla bizim tahsis edeceğimiz ücretsiz otobüsler ile başka ilçelere gidip oraları tanıyacak. Bu sayede ilçelere düzenlenecek olan turistik gezilerle, turlarla o ilçelere de istihdam sağlanmış olacak” dedi.

facetwit

ÖNCELİKLERİMİZ BELLİ
Ali İpek konuşmasında vatandaşların sıkıntılarını sürekli dinlediklerini ve not ettiklerini belirterek, “Bizim önceliklerimiz belli. Önce vatandaşa hizmet gidecek. Hizmet götürdüklerini söyleyenlere hizmetin nasıl gittiğini göstereceğiz. Bizim önceliğimiz önce vatandaş. Önce vatandaşın şikayetlerini ortadan kaldıracağız. Üreticinin de tüketicinin de yüzünün güldüğü bir Denizli yaratacağız” dedi.

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, “2014 yerel seçimlerinin ardından Denizli daha modern, daha çağdaş, daha gelişmiş yeni çehresine bizimle kavuşacak” şeklinde konuşarak, “Herkes şunu iyi bilmeli. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin birliği, bütünlüğü için, Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı mirası gelecek nesillere en iyi şekilde teslim edebilmek için bu yola çıkıp, sorumluluk için elimizi taşın altına koyduk. Yolumuzda da başımız dik, anlımız ak, vatandaşa verdiğimiz hizmet sözüyle, değişim ve gelişim sözüyle ilerliyoruz. Türkiye’de yaşananlar ortada. Denizli’de de yaşananlar ortada. Vatandaşımızın akli selim bir şekilde sandık başına giderek, önce evlatlarının, son kendisinin ve şehrinin geleceğini düşünüp oy kullanmasını bekliyorum” dedi.

ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu