REKLAMI GEÇ

İpek: Artık çileler bitecek!

İpek: Artık çileler bitecek!

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Pamukkale Yeniköy halkı ile bir araya geldi. Ali İpek “Artık çileler bitecek” derken vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2014 Pazar, 16:13

Merkeze bağlı Yeniköy halkı ile buluşan Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek yoğun katılım ile gerçekleşen toplantıda sıkıntıları dinledi, projelerini anlattı. Köy halkının su ve elektrik isyanını dinleyen Ali İpek “Bizler sizin eziyetlerinizi, çilelerinizi gördüğümüz için buraya geldik. Artık çileler sona erecek. Elektrik kesme belgeleri neredeyse Yeniköy’ün tüm evlerine gelmiş. Bu zihniyeti bitirip, sizlerin bu yaşam yerlerinizi daha sosyal, daha sağlıklı mekanlara dönüştüreceğiz. Bana taş taş üstüne koymamış diyorlarmış. Biz o taşlardan yeni bir Denizli yaratacağız. Bunlar gibi halkın cebini soyup, sadece kaldırım taşı döşemeyeceğiz” dedi.

ic-1

DÜĞÜNE KATILDI
Köy halkı ile buluşmasının ardından bir de köy düğününe katılan Belediye Başkan adayı Ali İpek, damat ve geline mutluluk diledi. Damat ile birlikte harmandalı oynayan Ali İpek köy halkından büyük alkış aldı.

ic-2

ÇARPIŞAN ARABAYA BİNDİ
Haftasonu yoğun bir mesaide çalışan Ali İpek, bir alışveriş mağazasında çocuk oyunları salonuna girerek çarpışan arabalara bindi. İpek çarpışan arabalara binerken de AKP’ye ince mesaj göndermeyi ihmal etmedi ve “Sandıkta da, Denizli halkı ile birlikte AKP’yi ezip geçeceğiz” dedi.

ali-ipek-kimdir-anons
Kendisine olan yoğun ilgi sayesinde son derece keyifli gözüken Ali İpek, vatandaşların şaşkın bakışları ve alkışları ile başarılı bir şekilde çarpışan arabaları kullanarak, “Biz AKP gibi, direksiyonu elimize aldığımızda halkı çarpmayacağız. Esnafımızı, yüksek emlak vergisi ödeyen vatandaşımızı çarpmayacağız. Biz halkımıza zulmeden, adeta işkence haline gelen ve verdikleri kararlarla da milleti bezdiren AKP zihniyetini çarpacağız. Denizli halkı ile birlikte AKP zihniyetini sandıkta ezip geçeceğiz” dedi.

face

twit

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu