REKLAMI GEÇ

MHP’li İpek: Arslan kendi işine baksın

MHP’li İpek: Arslan kendi işine baksın

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, CHP Adayı Kazım Arslan’ın “MHP’liler ilçelerde kendi partilerine, büyükşehirde bana oy verecekler” şeklindeki açıklamalarına sert tepki gösterdi. İpek, “Arslan yanlış bir değerlendirme yapmış. Bence o kendi işine baksın” dedi.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2014 Salı, 14:54

MHP Büyükşehir Adayı Ali İpek, CHP’li Büyükşehir Adayı Kazım Arslan’ın açıklamalarına yanıt verdi. İpek, Kazım Arslan’ın, MHP’lilerin ilçelerde oylarını MHP’ye, Büyükşehir’de ise CHP’ye vereceği yönündeki demecine sert tepki gösterdi. İpek, “Bence Sayın Kazım Arslan yanlış bir değerlendirme yapmış. O kendi işine baksın. Bizim de CHP’li dostlarımız çok. Ama biz çıkıp böyle demeçler vermiyoruz” dedi.

AKP’YE DE YÜKLENDİ!
MHP Büyükşehir adayı İpek, AKP’li Zolan’a da yüklenerek, “Bugüne kadar yaptıkları ortada. 11 yıldır iktidarsınız. Sayın Zolan zaten seçilerek de o koltuğa oturmamış. Koltuğu emaneten bir başkasından almış. Köylerde 4 metre kilit taşı, 3 metre otobüs durağı yaparak icraat mı yapmış oldunuz. Yok böyle bir şey. Gidin o köylerin içler acısı halini bir görün. Ayrıca yaptıkları yerlere kendi isimlerini veriyorlar. Bence hayatta olan bir kişinin, bir alana ya da bir kamu binasına isminin verilmesi uygun değil. Şimdi Şehirlerarası Otobüs Santrali’nin açılmasını merakla bekliyorum. 113 milyona mal olan bu yerin Denizli’ye yarar mı yoksa zarar mı getireceğini hep birlikte göreceğiz. Şehrin en işlek yerine siz büyük otobüslerin giriş çıkış yaptığını düşünsenize. Zaten felç olan Denizli trafiği, bu sayede daha da beter bir hale gelecek. Kaldı ki bu büyük otobüslerin yanına, yolcuları santrale getirecek ya da orada karşılayacak binek araçları da düşünürseniz durum içinden çıkılmaz bir hal alacak. Tabi bir de bu işin maliyet yönü var. Aydında 16-17 milyona bitmiş bir otobüs santrali var. Aynı işi siz burada 113 milyona bitirmişsiniz. Benim aklım bunu almıyor. O parayla havaalanı yapılırdı. İki seneye kadar hükümet havaalanı yapmazsa Büyükşehir olarak biz yapacağız” dedi.

STK’LAR BİZİMLE YENİDEN DOĞACAK
Denizli’de sivil toplum kuruluşlarının yeteri değeri görmediğinin altını çizen MHP Büyükşehir Adayı İpek, “Denizli’nin büyümesinde sivil toplum kuruluşlarının büyük önemi olacak. Ancak onların da bir arada olmaları ve daha ses getirecek çalışmalar yapabilmeleri adına hak ettikleri değeri görmeleri gerek. Bunun için bir çalışma yapıp, STK’ları aynı çatı altında birleştirecek bir projemiz var” dedi.

Bütün STK’ları bir binada toplamayı düşündüklerini dile getiren Ali İpek, “STK’ların amaçları sosyal faaliyetlerde bulunmakla birlikte, o kentin gelişimine katkı sağlamaktır. Bunun içinde sürekli bir arada olup çeşitli toplantılarla, fikir jimnastiği yapılması gerekir. Onları bir araya getirecek, kent için özel toplantılar yapacakları bir alanlarının olması, ayrı yine bu alanlarda faaliyetlerini yürütmeleri STK’ların önemini daha da arttıracaktır” dedi.

Yorumlar

Nihat baysu   -  Bağlantı 26 Şubat 2014, 11:19

istanbul’da yaşayan bir Denizlili olarak Denizlide CHP ve MHP ittifakını duydum. Hayırlı olsun MHP li ülküdaşlara.. Utanmasalar aday bile çıkarmayacaklar.

EMRE KISMET   -  Bağlantı 26 Şubat 2014, 11:09

Elbette öyle olmalı aslında. Büyükşehirde CHP ve MHP’den hangisi öndeyse seçmen o partiye Büyükşehir desteğini vermeli. Büyük kesim MHP’linin bu konuda katı olacağını sanmam fakat esas olan şudur ki bu gibi mesajlar seçmene direk Büyükşehir adayının ağzından gitmemeli. Bu gibi mesajları seçmen kendi özgür iradesiyle, mantığıyla gündemi takip edip o kararı almalı. Eğer MHP’nin en az 5 puan farkla CHP’den geride olduğu ortaya çıkarsa anketlerle, MHP seçmeninin CHP adayına omuz vermesinden doğal bişey olamaz.

Hele hele ortalık böyle hırsız kaynıyorken

Volkan   -  Bağlantı 25 Şubat 2014, 23:43

Otogar konusunda Sn.Ali İPEK’e aynen katılıyorum.Bu otogar DENİZLİ’nin başına büyük iş açacak.Gittik şehrin göbeğine otogar yaptık.Herkes şehir dışına çıkarmaya çalışır biz şehrin merkezine 113 milyon harcayarak diktik…

ali   -  Bağlantı 25 Şubat 2014, 20:01

akılları varsa zaten öyle yaparlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu