REKLAMI GEÇ

Müftü Aşık’tan birlik mesajı

Müftü Aşık’tan birlik mesajı

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, üç aylar ile Regaib Kandili’ni değerlendirdi. Müftü Aşık, birlik ve beraberlik mesajı verdi, “Kardeşçe yaşamak varken neden kavga ediyoruz” diye sordu.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2016 Perşembe, 12:20

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, Receb-i Şerif, Şaban-ı Şerif, Ramazan-ı Şerif ve Regaib Kandili nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Denizlililerin Regaip Kandili’ni kutlayan Müftü Aşık, bu gece tüm camilerde akşam ve yatsı namazları arasında cemaate Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif ziyafetinin verileceğini belirtti, ayrıca dini bilgilerin de anlatılacağını ifade etti.

Her ne kötülük yapılmış olursa olsun Allah’ın kapılarının tövbeye her zaman açık olduğunu belirten Müftü Aşık, “Birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız. Allah herkese yetecek kadar nimet verdi. İnsanlar her zaman çalıştığının karşılığını alır. Aynı bayrak altında, aynı topraklarda yaşamımızı sürdürüyoruz. Aynı yerde kardeşçe birlik beraberlik içinde yaşamak varken neden kavga ediyoruz. Ölüm gerçekleştiği an içinde kimseye zenginlik, dil, ırk ayrımı sorulmayacak. Hepimiz eşitiz. Bu yüzder beraber olmalıyız ve birbirimize sıkı sıkı tutunmalıyız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu