REKLAMI GEÇ

Muratdede Parkı yeniden düzenlendi

Muratdede Parkı yeniden düzenlendi

Denizli Belediyesi, çöp kutuları paslanan, havuz duvarları kırılan ve kullanılamaz duruma gelen Muratdede Parkı’nı yeniden düzenleyerek vatandaşların hizmetine sundu.

/ DENİZLİHABER / 5 Ekim 2009 Pazartesi, 16:34

Denizli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Muratdede Mahallesi’ndeki Merkezefendi Caddesi üzerinde bulunan, çöp kutuları paslanan, beton oturakları kırılan, ortadaki havuzunun duvarı yıkılan ve park içi yolları çatlayarak çocuklar için tehlike oluşturan Muratdede Parkı’ndan düzenleme çalışması yaptı. Yaklaşık 3 ay süren çalışmanın ardından park, vatandaşların uğrak yeri haline geldi. Parkta, oturaklar yenilendi, çöp kutuları yenileriyle değiştirildi, havuz ise tamir edilip içi suyla dolduruldu, çatlak yollar da bebek arabalarının bile geçebileceği şekle dönüştürüldü.
Parkta oturanlardan Şener Yıldız, parkın eski ve yeni halini karşılaştırdı. Önceki haliyle parka kimsenin gelmediğini kaydeden Yıldız, “Eski hali, dönüp yüzüne bakılacak gibi değildi. Bizler için düzenlendi ve biz de parka yeniden gelmeye başladık. Güzel bir yer yapılmış ama maalesef vatandaş olarak temiz tutmuyoruz. Biz de bu konuda daha dikkatli olmalıyız” dedi.
Ahmet Karakoç da, parka gelenlerin yapılan hizmete sahip çıkmalarını ve parkı temiz tutmalarını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu