REKLAMI GEÇ

Offroad oyunları nefes kesti

Offroad oyunları nefes kesti

Otomobil ve 4×4 Offroad Spor Kulübü (DENDOFF)tarafından düzenlenen 3. Pamukkale Offroad oyunlarında 4×4 araçlar nefes kesti. Pilotlar, zorlu engelleri aşarak dereceye girmeye çalıştı. Yan yatan ve çukura saplanan arazi araçları heyecanı artırdı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2014 Pazartesi, 12:55

DENDOFF’un pazar günü Kumkısık Mahallesi’nde trafiğe kapalı alanda düzenlenen oyunlarında 25 araç start aldı. Oyunlarıı yaklaşık 5 bin kişi izledi. 70 dönüm arazide yaklaşık 3 kilometrelik parkurda pilotlar, 4×4 araçlarıyla zorlu engelleri aşmaya çalıştı. Çamura saplanan araçlar, çekicilerle çekilip, tekrar yarışa devam etti. Araçların zorlu engelleri aşması izleyenlerin nefeslerini kesti.

galeri-anons

ÖDÜLLER VERİLDİ
Yarış sırasında kazalar da yaşandı. Bazı araçlar, zorlu engellerde devrilip, takla attı. Pilotlar, kazalarda yara almadan kurtuldu. Ardından ATV motor yarışına geçildi. Aşırı zorlu parkurlarda ATV motorları da yarıştı. Bu yarışta da ufak kazalar yaşandı. Oyunlarda kategorilere dereceye giren Halil Köseoğlu, Mehmet Yılmaz ve İsmail Çivi’ye kupaları verildi.

DESTEK BEKLİYORLAR
DENDOFF Başkanı Hüseyin Uyar, Denizli de her geçen gün otomobil sporuna olan ilginin arttığı belirterek, “Denizlimizin tanıtımı için otomobil sporlarının desteklenmesi gerekiyor. Yarışmaya çevre illerden de pilotlar katıldı. Özel donanımlı araçlarıyla zorlu engelleri aştılar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu