REKLAMI GEÇ

Onları bu yaz unutmayın

Onları bu yaz unutmayın

Hava sıcaklıkları artmasıyla vatandaşlardan çok hayvanlarda sıcaklıklardan etkileniyor. Karınlarını doyurmakta zorluk çeken hayvanlar yazın sıcağında ise su bulmakta zorlanıyor.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2014 Pazar, 10:40

Son haftalarda hava sıcaklıklarındaki artış insanları olduğu gibi hayvanları da olumsuz etkiliyor. Özellikle sokak hayvanları bu sıcak yaz günlerinde temiz içme suyu bulmakta zorluk çekiyor. Aşırı sıcaklar nedeniyle küçük su birikintileri kuruduğu için hayvanlar su bulmakta büyük zorluk çekiyor. Su bulamamaları sebebiyle bazı sokak hayvanlarının telef olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını belirten Denizli Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Simge Ünal, “Her yaz olduğu gibi bu yazda vatandaşlarımızdan evlerinin önüne bir kap su koymalarını istiyoruz” dedi.

RAMAZAN AYINDA ONLARI UNUTMAYIN ÇAĞRISI
Denizli Hayvanları Koruma Derneği üyeleri de sosyal medya üzerinden Ramazan ayında sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiği çağrısında bulundu. Mesajda Ramazan ayında vatandaşların artan yemekleri çöp kenarlarında yoğurt kaplarına koymaları isteniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu