REKLAMI GEÇ

Otobüs şoförlerine eğitim sürüyor

Otobüs şoförlerine eğitim sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş, belediye otobüsü şoförlerine yönelik eğitimler vermeye devam ediyor. Her ay düzenli olarak verilen eğitimlerde hedefin vatandaşlara daha iyi hizmet olduğu kaydedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2015 Çarşamba, 16:43

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından belediye otobüsü şoförlerine yönelik eğitimler aralıksız olarak sürdürülüyor.

Sürücülere aracın teknik özelliklerinin yanı sıra yolcular ile iletişim, trafik kuralları ve hat kontrolleri kapsamında eğitim verildiğini belirten Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’den yapılan açıklamada, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş olarak halkımıza güler yüzlü hizmet vermek amacıyla yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İlimizde toplu taşıma hizmetinde bulunan otobüs şoförlerimize her ay düzenli eğitimler veriyoruz. Bu çerçevede şoförlerimize aracın teknik kısmı, araç kontrolü, çevre ve hat kontrolü, trafik kuralları, güvenli şekilde araç sürüş teknikleri ve yolcular ile iletişim ile ilgili bilgiler aktarıyoruz . İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri kapsamında şoförlere ilk yardım eğitimleri vermeye devam ediyoruz. Ulaşım A.Ş olarak daha iyi ve daha kaliteli hizmet verebilmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu