REKLAMI GEÇ

Özgecan ile ABD’li üç müslüman için cenaze namazı

Özgecan ile ABD’li üç müslüman için cenaze namazı

AK Parti Gençlik Kolları öncülüğünde, Mersin’de öldürülen Özgecan Aslan ile ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde öldürülen üç Müslüman için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2015 Pazartesi, 16:42

Ferah IŞIK/ DENİZLİ, (DHA)
AK Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanlığı’nın Delikliçınar Yeni Cami’de düzenlediği gıyabi cenaze namazına; Merkezefendi İlçesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kılınç, partililer ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Namazın ardından açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kılınç, “Kendisini ateist olarak tanımlayan bir ırkçı, ABD’nin Carolina eyaletinde 3 Müslümanı katletti. Yaşanan bu şahadetlerin karşısında bütün dünya sustu. Ama Allah şahit olsun ki, biz susarsak insanlık bize hakkını helal etmesin. Bu zulüm karşısında susarsak; Hz. Adem, Hz. Ali ve Hz. Hamza bize hakkını helal etmesin. Özgecan Aslan kardeşimiz de Mersin’de hunharca katledildi. Allah’ın huzuruna çıktığında o katillerden mutlaka hesap soracaktır. Özgecan’a Allah rahmet eylesin diyoruz. Zalim kim olursa olsun karşısında, mazlum kim olursa olsun yanındayız” dedi. Basın açıklamanın ardından topluluk, sessizce dağıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu