REKLAMI GEÇ

Pamukkale Rallisi’nde başkanlar yardımcı pilot oldu

Pamukkale Rallisi’nde başkanlar yardımcı pilot oldu

Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Ticaret Odası’nın işbirliğiyle düzenlenen Pamukkale Rallisi renkli görüntülere sahne oldu. Akvadi’deki özel seyirci etabında başkanlar yardımcı pilot koltuğuna oturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2019 Pazar, 10:23

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun onayı ve Ege Otomobil Sporları Kulübü’nün sportif organizasyonuyla yapılan ve ülke genelinde çok önemli sürücülerin katıldığı Pamukkale Rallisi’nin özel seyirci etabı renkli görüntülere sahne oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, yardımcı pilot koltuğuna oturdu.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sporun her türüne destek verdiklerine ifade ederek, “Pamukkale gibi bir değeri Dünya’ya tanıtmak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Pamukkale Rallisi bunların en önemlilerinden biri. Buraya ülkenin çok önemli pilotları geliyor. Amacımız bu tür etkinliklerle Denizli’ye ve Pamukkale’ye gelen turist sayısının artmasını sağlamak. 2 gün boyunca Denizli Pamukkale Rallisi ile adrenalin dolu anlara sahne olacak. Bu etkinlikte bize destek veren başta Denizli Valiliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

PAMUKKALE TURİZMİN LOKOMOTİFİDİR
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise “Pamukkale Rallisi’ne emek veren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve ekibiyle tüm paydaşlara teşekkür ederim. Denizli yerli ve yabancı turizm alternatiflerinin çoğaldığı bir şehir. Bu kente turist olarak gelecek olanlar Denizli Kayak Merkezi’nden, Denizli Teleferik’e, Pamukkale’den Karahayıt’a kadar bir çok alternatife sahip. Pamukkale turizmin lokomotifidir. Pamukkale’nin adını hem Türkiye’ye hem de Dünya’ya duyurmak için yapılacak her şeye biz destek vermeye hazırız. Bu ralliyi gerçekleştiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ediyorum. Rallinin kazasız belasız tamamlanmasını temenni ederim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu